reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

to zmieńcie księdza:) polecam księdza Wiesia w parafii Polikarpa Męczennika w Osowie:) super człowiek:) mało takich po Ziemi chodzi:) co prawda ja takiego problemu nie miałam:) ale w sumie od ponad roku nie chodzę do kościoła.. i jeśli zdecyduję się po tym czasie na spowiedź to tylko u Niego:)

reklama
no z checia bym zmienila ksiedza, ale tak sie sklada ze papiery musze dostac proboszcza u ktorego jestem w parafii, no i niestety nie ma szans na zmiane parafii

Matosia głowa do góry kochana :D Wszystko pójdzie jak z płatka :D Jeszcze będziesz się z tego śmiac :)

Ostatnia edycja:
Zosiek wiesz ten bezsens polega na tym, ze przed slubem on dostanie rozgrzeszenie, ale na chrzciny Tosi nie dostal bo mieszkamy razem... bezsensu, naprawde to prawo koscielne jest jakies nie teges... wystarczy wtedy ze po spowiedzi nie bedzie sei wspolzylo... jutro idziemy zalawiac sprawe z proboscze ciekawe co on nam powie
Cannella hehe jakbys przeczula :D wlasnie dzis odezwal sie wreszcie facet od zaproszen wiec ufffff dzieki za mile slowka :)

Widzisz Matosia :) Po co te nerwy? ;) Facet się już odezwał, więc wszystko pójdzie gładko :D
A kiedy ślub?

Cornelka na prawde? Jak to się stało? :D TŻ się zgodził bez żadnego ale? I co to znaczy, że będziecie uważac jeszcze mniej niż teraz? Weź coś napisz ! ;D Weź coś zdradź! ;D
Ale sie ciesze z Twojego szcześcia ;**;**;**

reklama
Do góry