reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

czesc dziewczyny:)

Kinga kurcze jaka Ty sliczna jestes i jakos nie moge sobie wyobrazic ze masz te 15kg wiecej i ze zle wygladasz nie pasuje do tych zdjec napewno z tymi kg tez Ci jest super:)no i nie dziwie sie ze maz dla Ciebie glowe stracil

Zosiek dobrze zrobilas jedz do siostry tam szybko zapomnisz moze znajdziesz swoja milosc albo chociaz poczujesz sie lepiej niz jak bylas w tym zwiazku :)mieszkasz sama?jak Ci fajnie zazdroszcze

Cannella hehe chcialabym tak wygladac ale wlosy mam ciemne skore tez oczy zielone a o sylwetce nic mowic nie bede:p takze daleko mi do wyobrazonej pieknosci ale to mile dzieki:)

okresu nie ma chociaz dzisiaj byc powinnien ale dostane jak ni dzis to jutro bo juz wku..rzona chodze i wszystkiego mam dosc czyli stan normalny przed szkoda niestety..

jeszcze do tego wkurzylam sie na mojego bo jakis nie powazny jest zarty zartami ale bez przesady wrrr zla jestem i tyle:(

reklama
Witajcie dziewczyny :) ojj jak mnie tu długo nie było ale nadrobiłam wszystko :p

Kinga jesteś śliczna normalnie zakochałam się w Twojej urodzie hehe :)

Cannella jestem straaasznie ciekawa jak sobie mnie wyobrażasz :D:D

Zosiek jestem z Ciebie dumna i naprawdę gratuluje decyzji bo jestem pewna, że nawet się nie obejrzysz jak będziesz miała u swego boku mężczyzne który będzie Cie bezgranicznie kochał i szanował :)

Ale ja Wam muszę coś powiedzieć :D spędziałam rewelacyjny weekend mój TŻ jest dla mnie ostatnio prze kochany naprawdę zmienił się nie wiem co jest tego przyczyną ale mam nadzieję, że tak juz będzie zawsze :) a wczoraj był przełom kochaliśmy się i on co zrobił?? skończył w środku :):) ahh musiałam Wam o tym napisać :)

Ostatnia edycja:
cannella a jak sobie mnie wyobrazalas? :D

cornelka a co ten twoj facet zrobil? moj to ciagle mnie wkreca i juz nawet nie zwracam uwagi na to heheh :) no a moj stracil stracil glowe..hihi tylko jakby wiedzial co go czeka to pewnie polalby sie po glowie lodowata woda zeby mu przeszlo hehehe ;P

Zosiek no, super ze idziesz na imprezke! porozgladaj sie tam za plcia brzydka ;P

ale spiaca jestem....

Patrycja eee no to faktycznie, jakas niesamowita przemiana w Twoim ukochanym, fajnie i oby tak juz zostalo :) chyba sobie troche myslal o pewnych sprawach :)

Ostatnia edycja:
Canella ale żeś mnie rozbawiła:-D Jestem brunetką,mam ciemne oczy i ciemną karnacje i raczej już nie jestem filigranowa:-D

Patrycja no widzisz to dobrze moze cos z tego bedzie czy nie?

Kinga oj bo wkurza mnie jak on kreci z kazda niby to dla zartow ale mnie to wnerwia bo jak ja bym ta zrobila to wielka wojna by byla i jak mnie wkurzy to i ja wezme znajde sobie jakiegos i zobaczymy jak on sie poczuje:|

cornelka aaa niee no takich numerow to moj ani nie czuje potrzeby robic - w koncu mnie kocha i jest mu dobrze, to po co?- ani ja bym mu tego nie darowala...takie zarty sa nie na miejscu moim zdaniem...jakby sprobowal taki rzeczy to szybko by sie przekonal jak to jest byc w skorze tej drugiej osoby..znaczy sie mnie :) wtedy pewnie by zrozumial ze to wcale nie jest smieszne....boshhh ja to nie rozumiem facetow....

Kinga niby tak na forum dla zartow wie ze to preczytam niby jej nie zna nie widzial ale mnie to wkurza co on sobie mysli albo ja albo niech spierdziela do innych skoro mu tego trzeba wscieklam sie dzisiaj bo jeszcze rano chcialam w jego tel przestawic zegarek a on jak mi wyrwal go z reki zebym mu nie pyrala mowie ze zegarek chcialam przestawic i jescze spytalam a co masz cos do ukrycia..nigdy tak nie robil jak chcialam moglam grzebac w jego tel a teraz..

Cornellka no powiem Ci, że jak sobie to obliczałam no to niby tam jakaś szansa może być ale nie mogę na 100 % obliczyć sobie dni płodnych bo nie mam regularnej @ :(

Ale nie przejmuj się Cornellka ja też tak miałam ze swoim kiedyś ale pokazałam mu, że ja też gorsza nie jestem i zaczęłam robić to samo :)

a to Cornellka mój mi tak nie robił jak Twój, niekiedy jakoś głupio zażartował ale szybko się odwdzięczałam. No to powiedz mu jak Ty się czujesz, przedstaw swoją opinie w tej sprawie, może on nie wie, że to Ci sprawia przykrość?

reklama
Patrycja dla mnie masz lekko kręcone brązowe włosy, grzywke i jasnozielone oczy :D he he :D
Tylko czy to się zgadza? :D
A mnie sobie jakoś wyobrażacie ??? ;>

Cornelka spokojnie ... Złość piękności szkodzi ;* Ale nie daruj mu tego wyrwania telefonu. Wygląda na to jakby coś ukrywał ale może zrobił to specjalnie, żeby Cie powkurzac czy coś ...
Najważniejsze żebyś nie miała czarnych wizji :) Głowa do góry ;*
Pomoże tylko rozmowa :)

Do góry