Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie nikt mleka nie pija tzn ja nie pijam bo sama mieszkam heh może jednak czasem się cieszę,że nie mam dzieciaków jakbym miała rano wstawać nie wiem czy bym się obudziła
Sie nie odzywałam 2 dni łohoho Ale miałam niemiły i miły weekend Wczoraj byłam w wesołym miasteczku Świetnie było Straciłam cała kase ale nie żałuje - raz sie żyje
Zosiu brawo kochana ! On nie był Ciebie wart ... Główka do góry Słoneczko ;**
Kinga jesteś prześliczna !! W ogóle inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ... Nie myślałam, że taka ślicznota z Ciebie He he ale ja mam okropnie bujną wyobraźnie i każdą z Was wyobrażam sobie po swojemu
Cornelka a co u Ciebie? Jak tam @? Mam nadzieje, że nie dostałaś .. .
Matosia jeszcze toche i stresu nie będzie Bedą tylko miłe wpomnienia z wesela i pamiątka w postaci kasety
Zosiu teraz już wiem, że jesteś jasną blondynka o niebieskich oczach Ale wyobrażałam sobie Ciebie jako smukłą dziewczynę o oliwkowej skórze, ciemnych pofalowanych, półdługich włosach i orzechowych oczach - he he he ta moja wyobraźnia zbyt bujna jest
Powiem Ci Cannella,że za taki wygląd bym się nie obraziła ale niestety wyglądam jak typowa......SZWEDKA kurcze...w piątek idę na imprezkę znalazłam na naszej klasie zdjęcia mojej koleżanki ma śliczną 2 miesięczną córeczkę prześliczną i przystojnego faceta zazdroszczę jej jak cholera widać jaka jest szczęśliwa, a do tego studiuje dziennie prawo
Aniu rzadko u Nas bywasz więc może dlatego mam trudność z wyobrażeniem sobie Ciebie, ale na pocieszenie dodam, że Anie kojarzą mi się z anielskim wyglądem (Sama nie wiem czemu ) Czyli jak dla mnie masz blond włosy, jesteś malutka i drobniutka
Najlepiej chyba to wyobraziłam sobie Cornelke!
Cornelka dla mnie jest złotowłosą pieknością, wcieleniem anioła o oczach koloru morza Jasną skórą i filigranową sylwetką ;] he he