reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
no najwyraźniej:) powiem Wam dziewczyny,że bardzo się cieszę,że jesteście:) zawsze mam komu się wyżalić:) a sport uzależnia:) bo produkują się endorfiny podczas ćwiczeń:D a potem jaką można mieć sylwetkę:D i te zazdrosne spojrzenia babeczek:D rozanielone spojrzenia mężczyzn:D
kurczę...dziś miałam zły dzień;D więc tyle zjadłam,że jutro chyba będę musiała skakać dodatkowo na skakance przez kilka godzin:D

zosiek ja wczoraj sie obzarlam roznymi rzeczami dlatego dzisiaj na silowni dluzej bylam he he he :) w tygodniu to na zmiane bede robic raz silowe raz cardio, natomiast w weekend obydwa, najpierw silowe, pozniej cardio i do domu :)

aaa zapewne kazda z nas by ci napisala "wpadaj zawsze kiedy masz potrzebe i ochote" - my tu jestesmy :)

zosiek i co wyszlas gdzies wczoraj? :) ""wpadaj zawsze kiedy masz potrzebe i ochote" - my tu jestesmy :)" :)

a ja dzis wskocze na wage i sprawdze jak tam moje kilogramy :) mam nadzieje ze sukienka slubna jest jescze dobra... bo troche schudlam od ostatniego przymierzania

kinga dzis mielismy masakryczna noc.. probowalismy mala przestawic na nie jedzenie w nocy bo juz duza JEST ALE KONCZYLO SI ENA TYM ZE W NOCY DWA RAZY SZYKOWALISMY MODYFIKOWANE MLEKO no i wypila :) wiec spoko mysle ze odstawie ja jakos w tym tygodniu :) chociaz noce sa ciezkie :)

ps. sory za duze litery ale caps mi sie wlaczyl a nie chce pzepisywac tego :)

heh:D dzisiaj wstąpił we mnie jakiś optymizm:D czuję,że wszystko się jakoś ułoży:) choć powiem prawdę,że wszystko mi na łeb spadło w jednym momencie:D zmiana pracy, chłopaka...
chciałabym jednak,żeby nikt się nie odezwał...z pracy:D żebym mogła polecieć do sis:) i tam wyrywać boskich portugalczyków:p mimo,że nie jestem super piękna dla nich jestem aniołem (naturalny jasny blond, niebieskie oczka i jasna cera:p):)

Matosia:D kurczę:) zazdroszczę Ci tej ślubnej kiecki:D pewnie wyglądasz w niej jak księżniczka:D

hehe wiesz zosiek powiem ci ze slub to jest skaranie boskie... a wlasciwie nie slub a wesele, te wszystkie stresy... nie wiem czy rok temu wiedac to wszystko zdecydowalabym sie na wesele... za duzo stresu i pracy

stres jest zawsze:) ale potem będzie już tylko fajniej:) ja tak bardzo chciałabym mieć dzidziusia;) i kogoś kto bezgranicznie będzie mnie kochał:) i szanował:) ale muszę sobie kogoś takiego znaleźć:) dlatego wylatuje do sis zaraz po sesji:) czyli dokładnie za 24 dni:p

zosiek heh no to super zazdroszcze ci tego wyjazdu :) tez bym sobie z checia poleciala w cieple kraje :p a co do wesela to ja drugi raz bym sie nie zdecydowala, slub owszem ale starczylby mi cywilny, ale moj maz jest dosc religijny wiec pewnie ze wzgledu na niego to i tak bym na koscielny sie zdecydowala, a wesele a fee :(

hehe:p juz drugi raz na wesele się nie będziesz decydować:p chyba....:p a ja Ci zazdroszczę dzidziusia:) i kochającego przyszłego mężusia:)

reklama
Do góry