reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

A które to Twoje urodziny będą, że tak zapytam ? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No bedę próbować coś działać w urodziny, może mi się nie oprze w ten dzień:-)
Cannella to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Spóźnione ale szczere:-):* (nie wiedziałyśmy, że miałaś urodziny, musimy takimi rzeczami się chwalić hehe)
Ja skończe 22 lata:-)
Ja też dziewczyny uważam, że jeśli się za długo jest ze sobą tak bez żadnego kroku w przód to najczęściej ludzie się rozstają:-( my jesteśmy ze sobą ponad 4 lata i boję się żeby nas to nie dopadło:-(
A Cannella ile masz lat jeśli można wiedzieć??:-)

o kurcze to ja tu najstarsza hehe :) w grudniu 24 skoncze...no ale ja to juz mezatka z dwojka dzieci wiec sie nei licze ;p....a w tym roku minie 5 lat jak jestesmy ze soba :D

Az takiej różnicy między Nami nie ma :) Zresztą co z tego Kinga, że mężatką z dwójka dzieci jesteś? :D Liczysz się liczysz :D

hehe cannella dzieki dzieki :) jakos jak pomysle ze w przyszlym roku 25 skoncze to czuje sie jakos staro..hehe moj M. w marcu 36 skonczyl :)

aaa i wiecie co tak mysle ze na swoich panow to najwczesniej bedziecie mogly liczyc za 5 lat...zeby tak swiadomie chcieli bejbika.... chlopcy teraz to dlugo wstrzymuja sie od "tych" spraw.... :/

Ostatnia edycja:
cannella tez mi sie tak wydaje ze szczescie czasami tez chodzi po ludziach :) co ci powiem, mam kolege ktory jest w moim wieku i bardzo chcialby miec zone, dziecko itd... :) wiec tacy tez sie zdarzaja hehe :) no ale szczescia w milosci narazie nie ma chlopak...dziewczynom nie dzieci teraz w glowach heh...

a co do roznicy wieku...spora bo 12 lat, moja mama jest od mojego M. o 10 lat starsza hehe ;) w zasadzie to jakos nie mysle o tym ze tyle jest starszy ode mnie bo tego nie czuje. Za to pewnie maz czasami odczuwa ze jestem od niego mlodsza i jeszcze nieco inny tok myslenia mam niz on ;) ale dogadujemy sie doskonale wiec nie widze w tym problemu. Kiedys sie spotykalam z facetem 16 lat starszym he he he wiec chyba jednak gustuje w bardziej dojrzalym winie....heheheh :D tak na powaznie to wlasnie na takich "malolatow" to nie ma co liczyc w sprawach ozenku i potomstwa...w glowach im zupelnie co innego..teraz mezczyzni pozno dojrzewaja do tego bo jak dla mnie ok 30 albo nieco po dlatego ja od razu wzielam sobie ryczaca 30stke ;p

Kinga nie ma takiej wielkiej różnicy wieku:-) już jesteś w Naszym gronie i sięw ycofać nie możesz! hehe:-) Dobrze Cannella mówi:-)
Faktycznie macie sporą różnicę wieku, ale ona się nie liczy bo najważniejsze jest uczucie:-)
Ja też myślę, że dopiero za jakiś czas faceci odczuja już taką prawdziwą wewnetrzną potrzebe posiadania rodziny i dzidziusia. Powinni dojrzewać emocjonalnie w tym samym czasie co kobiety i wtedy byłoby rewelacyjnie:-)

reklama
Kinga naprawdę cieszę się z tego co piszesz bo tak sobie myślę, że może kiedys i ja będę taka szczęśliwa:-) Najważniejsze, że nie odczuwasz tej różnicy bo liczy się uczucie:-) amyslicie o jeszcze jednym dzidziusiu??:-):-)

Do góry