reklama
Tyle niechcianych ciąż jest z tego iż dziewczyny nie wiedzą nic o swoim cyklu,nie obserwują swoich ciał,itp,a o kalendarzyku czy innych metoda antykoncepcji dowiadują się z internetu.Nie raz spotkałam się z sytuacją,że jedyną metodą antykoncepcji dziewczyn był kalkulator dni płodnych sciągniety z internetu!!.Na prawde cieżko jest zajść w ciążę.
canella no zycze zaciazenia!
mazia hmmm ja tak mialam jak zaszlam w pierwsza ciaze... moze zrob sobie test?
to chyba ja mam wybitne szczescie, bo przyznam sie bez bicia nigdy nie interesowalam sie tym wszystkim co dotyczy cyklu...kiedys gdzies przeczytalam ze 2 tyg po okresie najlatwiej zajsc w ciaze i ze jak jest owulcja to wlasnie wtedy najbardziej sie chce igraszek...i stosowalam sie do tego hihi i dwa razy zaszlam w ciaze przy pierwszym podejsciu...wiec albo cos w tym jest albo nadwyraz plodna jestem ;p
mazia hmmm ja tak mialam jak zaszlam w pierwsza ciaze... moze zrob sobie test?
to chyba ja mam wybitne szczescie, bo przyznam sie bez bicia nigdy nie interesowalam sie tym wszystkim co dotyczy cyklu...kiedys gdzies przeczytalam ze 2 tyg po okresie najlatwiej zajsc w ciaze i ze jak jest owulcja to wlasnie wtedy najbardziej sie chce igraszek...i stosowalam sie do tego hihi i dwa razy zaszlam w ciaze przy pierwszym podejsciu...wiec albo cos w tym jest albo nadwyraz plodna jestem ;p
reklama
canella przed okresem to nie ma co testu robic bo moze mylny wynik wyjsc....
...ja to bylam dobra przy pierwszej ciazy, bo mdlosci mialam wybitnie okropne a tak lazilam i dopiero po jakims czasie mi sie przypomnialo o okresie...ze chyba juz czas na niego byl
i faktycznie jak spojrzalam w kalendarz to wynikalo ze ja tydzien po...tak mi dobrze bez niego bylo
ale strasznie mnie piersi bolaly...spac nie moglam ani sie dotknac...na szczescie minelo w miare szybko 
...ja to bylam dobra przy pierwszej ciazy, bo mdlosci mialam wybitnie okropne a tak lazilam i dopiero po jakims czasie mi sie przypomnialo o okresie...ze chyba juz czas na niego byl
Podziel się: