reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka no własnie za granica,jest praca dla połoznych i to bardzo opłacalna,ale ja nie chce wyjezdzać,chcę mieszkać w Polsce,na moim zaczadzonym Śląsku.Tu mam swoją rodzinę,i przyjaciół.Nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś zagranicą:crazy::crazy::crazy:.W Gastronomii na prawdę mozna niezle zarobić.A jak coś to mam plan awaryjny -2 letnie studium farmaceutyczne;)

lecę dziewczynki na tv:) bo leci końcówka you can dance a potem jakis horror:) dobranoc .SŁODKICH SNÓW:elvis::elvis::elvis:

reklama
ja w przyszłym semestrze zaczynam podyplomowe tylko jeszcze na kierunek się nie zdecydowałam:) zastanawiam się czy dam radę..studia dzienne, 6 razy w tygodniu praca i jeszcze podyplomowe:D mój kochany zaraz przyjeżdża:p a mi dni płodne się zaczynają:p może coś z tego wyjdzie:p tak na urodziny:p

Dziewczyny już jestem:-) przeczytałam wszystko co pisałyście i będę pokolei odpowiadać na pytania:-) więc jutro razem z Zosiek jak będziemy dmuchać torta to zażyczymy sobie byśmy wszystkie zafasolkowały a później razem na forum będziemy się wymieniać doświadzceniami ciążowymi hehe:-)

Następnie któraś z Was dziewczyny pytała mnie co studiuje więc jestem na kierunku Fizjoterapia i rehabilitacja ruchowa:-) z tym, że chciałabym sobie zrobić jeszcze rehabiltacje dziecięcą:-)

co do kłótni z mężczyznami to nie jesteście same my też z moim ukochanym się kłócimy ale później sie godzimy i jest ok:-) owszem bywaja również ciężkie kłótnie jednak miłość wygrywa:-):-)

ojj Cannella będę się bardzo starać z całego serduszka będą płynąć te życzenia dla nas wszystkich:-):-) ale by fajnie było normalnie jak sobie to wyobraże to aż mi się milej robi hehe:-)

hej hej prosze sie tak nie rozpedzac hihi mnie prosze ominac w tych zyczeniach urodzinowych :)

zosiek no dzialaj dzialaj :D

patrycja a gdzie meiszkasz? he? taka fizjoterapetuka to moze sie przydac hihihihihi ;)

reklama
Do góry