reklama
mazia, branie kwasu foliowego przed zajsciem w ciaze jest zalecane
a nie dopiero jak sie zajdzie w ciaze...a ja dawalam mezowi, bo jak pisalam, czytalam artykul gdzie bylo napisane ze jak mezczyzna bierze kwas foliowy to jego sperma ma lepsza jakosc...
wiec go faszerowalam ;p
druga ciaza byla jak najbardziej zaplanowana....po pierwszym dziecku zalozylam sobie wkladke miedziana...a ze uznalam ze chce max 3 lata odstepu miedzy dziecmi to pod koniec pazdziernika (moj syn wtedy 2 latka skonczyl) wyjelam ja...w listopadzie mialam okres...na poczatku grudnia drugi i wtedy wlasnie 2 tyg po zmaltretowalam meza i w styczniu juz okresu nie bylo
druga ciaza byla jak najbardziej zaplanowana....po pierwszym dziecku zalozylam sobie wkladke miedziana...a ze uznalam ze chce max 3 lata odstepu miedzy dziecmi to pod koniec pazdziernika (moj syn wtedy 2 latka skonczyl) wyjelam ja...w listopadzie mialam okres...na poczatku grudnia drugi i wtedy wlasnie 2 tyg po zmaltretowalam meza i w styczniu juz okresu nie bylo
Matosia-nie mogłaś zajść w ciąze w dni niepłodne.Po prostu coś Ci się pomieszalo z cyklem albo źle wyliczyłaś dni:-).Jak mówię mi 3 lekarzy podało diagnozę,ze w dzien owulacji mam atak kolki nerkowej,nie wiem dlaczego ale tak mam i juz,najpierw promienują jajniki potem nerki.
Kinga no to szybciutko Ci się udało zajść w ciąże normalnie ekstra.
Patrycja działajcie ,działajcie
akurat bedzie prezencik na urodzinki:-)
Cornellka powiedz mu,ze to na przyrost masy mięśni albo coś

nie no żartuje,mój będzie łykał!
Kinga no to szybciutko Ci się udało zajść w ciąże normalnie ekstra.
Patrycja działajcie ,działajcie

Cornellka powiedz mu,ze to na przyrost masy mięśni albo coś

mazia faktycznie szybciutko..nawet sie smialam ze jakos wybitnie plodna jestem bo z jedna i druga ciaza szybko poszlo
a inni sie staraja staraja i nic....no rowniez to odnosi sie do mojego M. hihihihi ;p
no ciekawa jestem czy ktorejs z was w najblizszym czasie sie uda zafasolkowac
no ciekawa jestem czy ktorejs z was w najblizszym czasie sie uda zafasolkowac
Anastazzja
Fanka BB :)
Patrycja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego
i owocnych starań:*
reklama
Podziel się: