reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
hehehe:) dziękuję za życzonka:) wczoraj trochę się działo, ale raczej na dzidziusia nie liczę...:) ale pożyjemy zobaczymy:) ale zakoczył mnie, bo jak mu powiedziałam,że mam dni płodne to tylko wzruszył ramionami,a jak się go spytałam czy chciałby mieć w takim razie dzidziusia powiedział,że.......ze mną tak:-) ale wydaje mi się,że przemawiała przez niego ochota na seks:p i nie mówił poważnie:) szczerze mówiąc nie wiem co o tym mam myśleć:):confused:

ojjj zosiek :) moze za malo doceniasz swojego faceta? jak moj mi tak powiedzial to miesiac pozniej okresu nie dostalam :D

cornelka jak juz kiedys pisalam - przeczytalam gdzies kiedys ze najlatwiej zajsc w ciaze jakies 2 tyg po okresie. dwa razy wyprobowalam i dwa razy zaszlam w ciaze :D

na poczatku moze tak byc bo faceci po urodzeniu dziecka dopiero zaczynaja sie oswajac z sytuacja...a my mamy na tp 9 mcy ciazy...wiec na poczatku bym wiele od nich nie wymagala...potierdzone na innych przypadkach :) dlatego uwazam ze powinno sie facetowi dac tez 9mcy od momentu pojawienia sie dziecka....wiem ze kobiety potrzeby wtedy sa niezaspokojone ale nie mozna ich winic za to ze dopiero wtedy maja kontakt z dzieckiem - a nie jak my wczesniej.
oczywiscie wyjatki tez sa :)

Ostatnia edycja:
reklama
"Dzieci urodzone w maju są przeciętnie 200 gramów cięższe od tych, które urodziły się w innych miesiącach." to wyjaśnia czemu ważyłam prawie 5 kilo jak się urodziłam:D

Do góry