reklama
cornelka - hmmmm 2 grudnia mialam okres, 17-18-19 mizialam sie z mezem a w styczniu okresu nie bylo...wiec chyba od pierwszego dnia nie po skonczonym... 
aaa i tu cie zaskocze, moj M. wlasnie po urodzeniu pierwszego byl jak reszta...ojjj ile ja sie nerwow najadlam...ile klotni bylo, na szczescie teraz juz jest super
dlatego tak uwazam...a z rozmow z innymi dziewczynami widze ze tak juz chyba z nimi jest.... 
aaa i tu cie zaskocze, moj M. wlasnie po urodzeniu pierwszego byl jak reszta...ojjj ile ja sie nerwow najadlam...ile klotni bylo, na szczescie teraz juz jest super
reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Hej dziewczynki :** chciałam Wam podziękować na wstępie za życzenia urodzinowe :** :-):-) bardzo mi miło:-)
Zerkłam sobie na chwilkę by zobaczyć co tu się dzisiaj dzieje a tu widzę, że rozmowa znów się toczy pełną parą a co będzie wieczorem hehe:-)
Ja idę teraz się wyszykować bo mój kochany przyjdzie z życzeniami i może na urodziny coś bardziej zaszalejemy
ojj ale by było fajnie:-)
Życzę Wam miłego dnia i do wieczorka (pewnie późnego) :-)
Zosiek Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek, spełnienia marzeń, dużoo miłości, oraz by spełniły się Twoje najskrytsze pragnienia :***
Zerkłam sobie na chwilkę by zobaczyć co tu się dzisiaj dzieje a tu widzę, że rozmowa znów się toczy pełną parą a co będzie wieczorem hehe:-)
Ja idę teraz się wyszykować bo mój kochany przyjdzie z życzeniami i może na urodziny coś bardziej zaszalejemy
Życzę Wam miłego dnia i do wieczorka (pewnie późnego) :-)
Zosiek Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek, spełnienia marzeń, dużoo miłości, oraz by spełniły się Twoje najskrytsze pragnienia :***
Podziel się: