• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chcę mieć dziecko...

Dziewczyny ja idę się położyć bo jutro trzeba wstać, jeszcze raz dziękuje (albo nie dziękuje, żeby nie zapeszyć) za życzenia:-)

Życzę Wam dobrej nocki i pewnie do jutra :***

jutro musimy jakiś plan działania obmyślić, może z tą zachęcającą kolacją hehe

Dobranoc :**

reklama
eee to dziewczyny nie jest tak zle...moze wtym roku cos sie wykluje :) no ale pewnie chcialybysciue juz na teraz :)

cornelka a skad wiesz kiedy masz plodne dni?

mazia no moze dobrze trafiliscie :D

ja to chodze na takie zajecia strip aerobic, i tam uczymy sie zmyslowego tanca he he he moze sie kiedys przyda ;D a my to bedziemy miec 58 miesiecznice :)

no tak :) to moze sie kiedys pomyl ;p

ale glowa mnie boli :/ wczoraj poszlam spac po 1 wstalam o 6 a w miedzyczasie milion razy wstawalam do lucji...gorne jedynki wychodza...ehhh

reklama
ja to nigdy nie bralam hormonow, dlatego teraz zastanawiam sie jak mam sie zabezpieczyc...caly czas mysle o mirenie albo nuvaringu...tabletki odpadaja bo ja do brania lekow na dluzsza mete sie nie nadaje zaczynam coraz czesciej zapominac o nich :)

dziewczyny to kwas foliowy sobie jedzcie, ja mezowi przed drugim kazalam wsuwac bo czytalam artykul ze poprawia jakosc spermy hehehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry