reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Bardzo dziękuje za życzenia kochane moje :** mam nadzieję, że się spełni choć część z nich i pociągnie za sobą kolejne :**
A to co pisałaś o tym co zrobiła ta pani to dla mnie również jest to perfidne i ja choć bardzo pragnę dziecka nigdy bym tak nie zrobiła. Nawet na samą myśl robi mi się tak dziwnie
A to co pisałaś o tym co zrobiła ta pani to dla mnie również jest to perfidne i ja choć bardzo pragnę dziecka nigdy bym tak nie zrobiła. Nawet na samą myśl robi mi się tak dziwnie
canella no tak...ale to ty sie badasz i bedziesz wiedziala kidy to bedzie...nie twoj facet ;p
nie no takich zagrywek to szkoda gadac...pragnienia pragnieniami ale nie w ten sposob....zadnego poszanowania dla siebie...
nie no takich zagrywek to szkoda gadac...pragnienia pragnieniami ale nie w ten sposob....zadnego poszanowania dla siebie...
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
dokładnie, ja poczekam jeszcze, może się doczekam w tym roku jakiegoś roku w przód chociaż nie ukrywam, że z biegiem czasu jest mi coraz trudniej bo ja bym już coś chciała działać:-)
reklama
Podziel się: