reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
to jak bedzie konczyl to zlap go za tylek i przytrzymaj, okazujac jak ci jest dobrze...moze sie nie obrazi ;) a jak bardzo bedzie mu to przeszkadzalo to i tak i tak wyskoczy ;)

ja tez sie przylaczam do zyczen canneli!!!

Bardzo dziękuje za życzenia kochane moje :** mam nadzieję, że się spełni choć część z nich i pociągnie za sobą kolejne :**

A to co pisałaś o tym co zrobiła ta pani to dla mnie również jest to perfidne i ja choć bardzo pragnę dziecka nigdy bym tak nie zrobiła. Nawet na samą myśl robi mi się tak dziwnie

canella no tak...ale to ty sie badasz i bedziesz wiedziala kidy to bedzie...nie twoj facet ;p

nie no takich zagrywek to szkoda gadac...pragnienia pragnieniami ale nie w ten sposob....zadnego poszanowania dla siebie...

dokładnie, ja poczekam jeszcze, może się doczekam w tym roku jakiegoś roku w przód chociaż nie ukrywam, że z biegiem czasu jest mi coraz trudniej bo ja bym już coś chciała działać:-)

reklama
to ty cannella odpowiedz "jak bedzie to bedzie, i co?" hehe ciekawe co ci odpowie..moze on chce twojego potwierdzenia ze moze? ty mu nie dajesz to on dalej nie dziala... ;)

Do góry