reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
canella dziewczyny urodziny swietowaly hihi
nie no pewnie ze masz racje ze duzo zalezy od stresu, organizmu itd...u mnie metoda sie sprawdzila od razu, wiec moj organizm chyba bardzo byl na "tak" w sprawie ciazy :D i cale szczescie!

no no dziewczynki chwalic sie jak bylo na urodzinach :D

aaa canella to bedziesz musiala opowiadac o swojej prezentacji? mowic pokolei co tam jest czy jeszcze jakos uzupelniac ja dodatkowymi informacjami? jak ja sie ciesze ze zdawalam po staremu he he he ;>

Hej dziewczyny, mnie wczoraj już nie było bo byłam za bardzo smutna by pisać:-( moje urodziny wczorajsze to były najgorsze urodziny w moim życiu:-:)-( po pierwsze mój R nie chciał się ze mną kochać!! (już nie wspomne o tym, że to ja zaczęłam coś inicjować a myśle, że powinno być na odwrót wczorajszego dnia!) nie pomyślcie, że jestem jakąś laską, której zależy na sexie ale byłoby to bardzo miły dodatek do wczorajszego dnia ale niestety nie był...:-( po drugie na koniec dnia pokłóciliśmy się strasznie i ja wybiegłam z płaczem:-( i tak zakończyły się moje wspaniałe 22 urodziny:-:)-(

Zosiek mam nadzieję, że chociaż Ty spędziłaś super urodzinki za nas dwie :**

Patrycjaa faceci czasem sa okrutnii nie zawsze mysla. nie przejmuj sie :* a tak pozatym wszystkiego naj naj naj niestety spoznione, ale szczere :)

madzia89 ja podejrzewam,ze to moj organizm zwariowal... bo sprawdzalam to kilka razy, nie mogam uwierzyc ze jestem w ciazy, wiec liczylam i liczylam, a plodne mialy byc dopirero pare dni pozniej, chyba mi sie wszystko tam w srodku przekrecilo, zeby tylko zajsc w ciaze :)

Ostatnia edycja:
canella spoko dasz rade nawet z okresem ;) zreszta chyba kazdy zdaje ustna :) wiec nie ma sie czego bac :) szczegolnei ze jestes przygotowana :)

Matosia dziękuję za życzenia :**

Rozmawialiśmy wcześniej i bardzo spokojnie pierwszy raz odbyliśmy rozmowe na temat przyszłości, dziecka. On mi powiedział, że nie jest jeszcze gotowy świadomie przyjąć taką odpowiedzialność za mnie i maleństwo. Mówił, że chce by wszystko było poukładane ale zapewnia mnie, że chce być ze mna i mu ze mna dobrze, że bardzo mnie kocha. Powiedział także, że jest już bardziej dojrzały niż np rok temu i wie, że napewno będzie gotowy na małżeństwo ze mną tylko jeszcze nie teraz:-:)-( a wcześniej chciałam się coś zabawić w łóżku a jeśli on nie chciał to ja już nie nalegałam:-:)-( później juz tymbardziej nie wychodziłam z inicjatywą. Spotkaliśmy się ze znajomymi którzy chcieli mi złożyć życzenia i na sam koniec wieczoru się pokłóciliśmy:-( ahhhh szkoda słów jest mi przykro i smutno:-(

Cannella ja też szłam na mature ustną z okresem i nie było tak źle, będąc w szkole zupełnie o nim zapomniałam.

reklama
Do góry