matosia ja Ciebie doskonale rozumiem...mialam identyczna sytuacje ale przez rok...niestety nie pociesze cie...dopoki nie zamieszkacie osobno lepiej nie bedzie...niestety
najgorsze jest to ze faktycznie za 1500 to nie ma szans zyc normalnie
((( tule mocno.....
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
ślubu nie
przynajmniej nie teraz
zaręczyny tak...ale ślub za kilka lat
już się wyszykowałam
jak zerwiemy to lecę do kwadratowej
już się z kumplami umówiłam
odpicowałam się tak,że aż ślinka cieknie
choć w pierwszej chwili otworzyłam szafę i pomyślałam,że nie mam co na siebie włożyć (muszę się Wam przyznać,że jestem zakupoholiczką..mam pełno ciuchów z metkami jeszcze...średnio wydaje ok 700 złotych miesięcznie z pensji na ciuchy, a i tak chodzę w moim ulubionych) ale wypicowałam się...i teraz mejk up i czekam
Anastazzja
heh;D jak uda mi się tam doczołgać
kwadrat mam pod samym domem prawie
w sumie Matosia rozumiem,że z rodzicami nie chcesz mieszkać
ja się od moich do wolnego mieszkania babci wyprowadziłam mając niecałe 18 lat
i tak sobie tu już 3 lata urzęduje
i wynajmuję,żeby mieć kaskę na ubranka;P bo rodzice rachunki opłacają
swoją drogą mój obecny/ były(???) ma być lada chwila...
P.S ktoś wie jak usunąć ten cholerny suwaczek?
swoją drogą mój obecny/ były(???) ma być lada chwila...
P.S ktoś wie jak usunąć ten cholerny suwaczek?
Anastazzja
ha! mam nadzieję,że pozbyłam się tego suwaczka
mój zaproponował mi,żebyśmy przez jakiś czas byli tylko przyjaciółmi...w sumie go wyśmiałam...teraz zastanawia się...bo powiedziałam,że albo zostaje i coś zmieniamy, albo wychodzi i koniec
zobaczymy co zadecyduje...
z tymi ciuchami to problem jest, bo potem nie mam za co jedzenia kupić
z tymi ciuchami to problem jest, bo potem nie mam za co jedzenia kupić
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Hej dziewczyny!
Znowu rozmowa pełną parą! Super!
Zosiek jestem bardzo dumna z Twojej postawy! Nie należy dawać się traktować jak tą gorszą w związku, on zobaczy, że się szanujesz i będzie na kolanach wracał do Ciebie! Trzymam kciuki mocno i tule :*
Matosia za Ciebie również trzymam kciuki bo wiem, że napewno bywają zgrzyty podczas wspólnego mieszkania z rodzicami bo oni zawsze "wiedzą lepiej" ich zdaniem... Ale pociesz się, że masz wspaniałego męża i dzidziusia dla których jesteś najważniejsza i którzy Cie potrzebuja. Dla nich wytrzymasz i to wszystko Ci się wynagrodzi w najbliższym czasie:-) Jesteśmy z Toba :*
Cannella ja też mam chwile załamania bo pragnę dzidziusia strasznie ale jak narazie nic z tego nie ma:-( Stosujemy stosunek przerywany już baaardzo długo i nic... Może coś jest nie tak z którymś z nas?? nie wiem sama już... ale może coś z tego będzie w najbliższym czasie. Też tak jak Ty miałam bardzo skąpą @ ale nie nakręcam się. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała zostać mamusia.
Ogólnie dziewczyny super, że jesteście i że możemy tak na wszystkie tematy porozmawiać :*
Znowu rozmowa pełną parą! Super!
Zosiek jestem bardzo dumna z Twojej postawy! Nie należy dawać się traktować jak tą gorszą w związku, on zobaczy, że się szanujesz i będzie na kolanach wracał do Ciebie! Trzymam kciuki mocno i tule :*
Matosia za Ciebie również trzymam kciuki bo wiem, że napewno bywają zgrzyty podczas wspólnego mieszkania z rodzicami bo oni zawsze "wiedzą lepiej" ich zdaniem... Ale pociesz się, że masz wspaniałego męża i dzidziusia dla których jesteś najważniejsza i którzy Cie potrzebuja. Dla nich wytrzymasz i to wszystko Ci się wynagrodzi w najbliższym czasie:-) Jesteśmy z Toba :*
Cannella ja też mam chwile załamania bo pragnę dzidziusia strasznie ale jak narazie nic z tego nie ma:-( Stosujemy stosunek przerywany już baaardzo długo i nic... Może coś jest nie tak z którymś z nas?? nie wiem sama już... ale może coś z tego będzie w najbliższym czasie. Też tak jak Ty miałam bardzo skąpą @ ale nie nakręcam się. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała zostać mamusia.
Ogólnie dziewczyny super, że jesteście i że możemy tak na wszystkie tematy porozmawiać :*
reklama
Podziel się: