w koncu zeby prowadzic samochod potrzeba specjalnego kursu i potem egzaminu, a zeby miec dziecko nie potrzeba nic....
dlatego jestem przeciwniczka stwierdzenia ze "matka to wie najlepiej co dla jej dziecka jest najlepsze" - bo niby skad ma wiedziec? intuicja to nie wszystko....

i wkurza mnie jak niektore mamuski nie maja bladego pojecia o jakims temacie, robia cos co niekoniecznie musi byc dobre a uwazaja ze wiedza lepiej, bo w koncu matka wie najlepiej....
Któraś z Was mi radziła jakiś dobry kosmetyk po którym mogłabym stracić szybko nadmiar tłuszczyku

możecie coś więcej powiedzieć??
to bylam ja

moge ci polecic z wlasnego doswiadczenia krem dax cosmetics "serum-koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha, uda, bioder, posladkow" u mnie po niecalym miesiacu - 3cm w pasie i -3 w udach

:-)
Matosia powiem Ci,że według mnie jeśli po kłótni próbuje się rozmawiać,a to nic nie daje i robi się 3 podejścia i dalej jest źle no to już jest za długo.Jak na jedna kłótnię.Więc lepiej odpuścić.
hmmm...ja to nie wiem co powiedziec odnosnie klotnie bo u nas wyglada to tak ze klocimy sie raczej o cos powazniejszego...o pierdoly niesamowicie rzadko..a jesli juz to zawsze jak mam okres i jestem rozdrazniona

a jak juz powazniejsze sprawy wchodza w gre to scenariusz zawsze jest taki sam...czyli: ja sie wkurzam (moj maz jak zwykle nie wie o co chodzi) kilka dni nie gadamy ze soba w ogole po 3-4 "cichych" dniach wybucha awanura, w ktorej kazde mowi co mysli i potym nastepuje oczyszczenie atmosfery i juz jest ok hehehe i tak zawsze...

probowalam kiedy skrocic ten okres o te ciche dni ale nie umiem...jakos potrzebuje tych kilku cichych dni zeby pozniej poawanturowac sie i wyjasnic hehe

dziewczyny jak ja bym chciala tak mowic o swoim dziecku az mnie taka zazdrosc wziela i wciaz to pytanie kiedy przyjdzie na mnie kolej
chcialabym zaznaczyc ze jestes w duuzo lepszej styuacji niz reszta bo juz masz zgode swojego faceta

i w sumie tylko musisz czekac kiedys "to" sie stanie...:-)
Dałam mu list. Przeczytał. Niektóre zdania nawet na głos. Po tym leżeliśmy bez słowa wpatrując się w siebie ... W końcu usłyszałam przepraszam. Pogodziliśmy się prawie nie rozmawiając, bo tak na prawde to zrozumieliśmy się bez słów

Dziewczyny kocham Go jak jakaś wariatka
normalnie az sie wzruszylam

suuuppperrrr!!!

Mój też nie chciał

Ale jak wytłumaczyłam Mu kiedy są dni płodne a kiedy nie płodne to już nie ma problemu

Wcale Patrycja u mnie szans nie ma niestety
taaa....mojemu jakbym zaczela tlumaczyc to by mi powiedzial "ja nie mam glowy do tego, poprostu powiedz mi kiedy moge i juz..." i tak by bylo

Ja już mu to tłumaczyłam, że np mam dni niepłodne i może spokojnie skończyć w środku chociażby by zobaczyć jakie to uczucie ale on nie chce

nie wiem co mam zrobić
moim zdaniem poprostu boi sie przelamac a granice zeby mu sie nie spodobalo...bo w koncu nie jest jeszcze gotowy na dziecko...obawiam sie ze o to chodzi...
a ja wczoraj bylam na bierzmowaniu siostry..dawno nie chodzilam w szpilkach i myslalam ze na czworaka wroce do domu (za to moj maz mial okazje przypomniec sobie dlaczego sie ze mna ozenil

;-)...hehe) corcia obudzila sie dzisiaj przed 6..wlasnie wsuwa chlebek a mi sie oczy zamykaja, szkoda ze nie lubie kawy:-( humorek mi sie poprawil bo kupilam sobie buty w ktorych sie zakochalam od pierwszego ujrzenia hehe - czerwone

...no czerwono-czarne z krokodyla
no to moze ja wam fluidy poprzesylam swoje, zeby wam tak latwo poszlo z ciaza jak mi