reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
no w mojej mieścinie będzie padać za niedługo bo się na to zapowiada, kurde nie lubie deszczowej pogody bo wtedy mnie na myślenia zbiera i w ogóle tak jakoś mi smutno. Ma być słońce !!

u mnie na deszcz sie zbieralo ale gorac jest pewnie wieczorem bedzie padac a ja mijalam tyle mam z dziecmi ze mi sie az szkoda zrobilo ze ja nie mam

kinga chodzimy na zajecia dla mam z dziecmi to taka gimnastyka dla mam aby schudnac i generalnie sobie pogadac :p a dla bobasow ogolnorozwojowa co jakis czas sa zajecia np z rozszerzania diety, skokow rozwojowych i takich tam roznych zwiazanych z dziecmi naprawde super sprawa :) a wszystko to w szkole rodzenia do ktorej chodzilam z mezem :)

zosiek ja jestem z gdyni wiec jak kiedys bedziesz chciala mozemy sie umowic na spacer :)

Dziękuje dziewczyny :)
Aniu masz ślicznego maluszka :D Taki pocieszny jest, że szok :) A ten uśmiech - rozbrajający :)
Kinga Twoje dzieciaczki to takie słodziaki ahhh :) A ta malutka normalnie miodzio :D
Ojj chciałabym miec również takiego szkraba ... :(
Dzisiaj byłam w takim dużym mieście nieopodal mojego na zakupach. Zobaczyłam dziecięcy sklepik to aż mnie normalnie coś skręciło ... :D

mialas ochote pojsc i cos kupic tez tak czasem mam niby mam komu kupywac bo siostra cioteczna mi sie nie dawno urodzila ale ona ma ubran kupe i wszystkiego w koncu to najmlodsze takze rozpieszczane od urodzenia:)

a ja czekam na mojego ukochanego juz sie wystroilam wymalowalam nawet paznokcie zrobilam z nudow:p hehe i tak strasznie mi sie tesssskni

a ja jestem :) cornelka jak ci sie udalo taki suwaczek wstawic? heh
o tez sobie wstawilam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry