reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
no w mojej mieścinie będzie padać za niedługo bo się na to zapowiada, kurde nie lubie deszczowej pogody bo wtedy mnie na myślenia zbiera i w ogóle tak jakoś mi smutno. Ma być słońce !!
matosia
Fanka BB :)
kinga chodzimy na zajecia dla mam z dziecmi to taka gimnastyka dla mam aby schudnac i generalnie sobie pogadac
a dla bobasow ogolnorozwojowa co jakis czas sa zajecia np z rozszerzania diety, skokow rozwojowych i takich tam roznych zwiazanych z dziecmi naprawde super sprawa
a wszystko to w szkole rodzenia do ktorej chodzilam z mezem 
zosiek ja jestem z gdyni wiec jak kiedys bedziesz chciala mozemy sie umowic na spacer
zosiek ja jestem z gdyni wiec jak kiedys bedziesz chciala mozemy sie umowic na spacer
Shiira
Mummy'10
Dziękuje dziewczyny
Aniu masz ślicznego maluszka
Taki pocieszny jest, że szok
A ten uśmiech - rozbrajający 
Kinga Twoje dzieciaczki to takie słodziaki ahhh
A ta malutka normalnie miodzio 
Ojj chciałabym miec również takiego szkraba ...
Dzisiaj byłam w takim dużym mieście nieopodal mojego na zakupach. Zobaczyłam dziecięcy sklepik to aż mnie normalnie coś skręciło ...
Aniu masz ślicznego maluszka
Kinga Twoje dzieciaczki to takie słodziaki ahhh
Ojj chciałabym miec również takiego szkraba ...
Dzisiaj byłam w takim dużym mieście nieopodal mojego na zakupach. Zobaczyłam dziecięcy sklepik to aż mnie normalnie coś skręciło ...
mialas ochote pojsc i cos kupic tez tak czasem mam niby mam komu kupywac bo siostra cioteczna mi sie nie dawno urodzila ale ona ma ubran kupe i wszystkiego w koncu to najmlodsze takze rozpieszczane od urodzenia
a ja czekam na mojego ukochanego juz sie wystroilam wymalowalam nawet paznokcie zrobilam z nudow
hehe i tak strasznie mi sie tesssskni
a ja czekam na mojego ukochanego juz sie wystroilam wymalowalam nawet paznokcie zrobilam z nudow
od 3 dni sie zastanawialm jak to dziala hehe ale w koncu sie udalo
tylko ja tu widze ze on zle liczy albo ja zle wpisalam
wejdz na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www zarejestuj sie i stworz suwaczek a potem wejdz tutaj na swoje konto wejdz w ustawienia i po lewej stronie bedziesz miala edytuj sygnature wejdz w to i w to duze okieno wstaw kod tego suwaczka i wez na zapisz sygnature i tyle
wejdz na Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www zarejestuj sie i stworz suwaczek a potem wejdz tutaj na swoje konto wejdz w ustawienia i po lewej stronie bedziesz miala edytuj sygnature wejdz w to i w to duze okieno wstaw kod tego suwaczka i wez na zapisz sygnature i tyle
reklama
Podziel się: