reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
aaa dziekuje w imieniu corci :) no i synka tez hehe :)

laski, ja te buty kupilam na wesele, na codzien to chodze w sportowych :) dzisiaj kupilam sukienke w camaieu :D jeszcze korale, torebka i bolerko i bedzie wszystko.... ;P

no i widze ze wstawianie suwaczkow sie powiodlo :)

matosia kurcze to fajne te zajecia....a ile za nie placisz?

kinga a kiedy idziecie na to wesele? my tez idziemy, 6 czerwca :) a co do zajec to placimy za nie 10 zl ale naprawde warto :) antoninka szaleje tam :)

Ejj co taka cisza? :( Burza u mnie i nie mam co robic ! Odzywac się laseczki :D

Cornelka miałam ochote coś kupic, ale niestety nie mam komu :( Wszystko już porosło he he :)

a u mnie dziewczyny dużo zmian:) postanowiłam po roku odejść z mojej pracy:) w poniedziałek składam regionalnej wymówienie:) i idę do bałtyckiej jutro trochę cv poroznosić:) w każdym bądź razie dłużej w moim sklepie atmosfery nie wytrzymam:) tzn moje koleżanki z pracy są super:) kierowniczka też, ale regionalna daje popalić:D

zosiek a w jakim sklepie pracujesz? ja w koncu kupilam sobie rekawiczki na silownie :D bo juz powoli zaczynaly mi sie robic odciski na dloniach a niezbyt ladnie to wyglada :/ zreszta duzo wygodniej sie w nich trzyma... :) a pod jakim wzgledem daje wam popalic regionalna?

cannella ojjaa ale ciemniak ze mnie, nie wiem czemu nie wzielam w ogole pod uwage pogody hihih myslalam ze moze cos sie stalo ;D

ciekawe jak tam Mazia nad morzem, pogoda teraz im sprzyja.... :p

reklama
Do góry