reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
cornelka wiesz ja trzymam za ciebie kciuki :D bo moze moze... ach jakbyloby fajnie gdyby udaloby ci sie zafasolkowac! :)

sauatka witaj :) zazdroszcze mieskznaia, my u rodzicach na garnuszku jeszcze sie gniezdzimy :p a pracujesz gdzies, uczysz sie, studiujesz?

Matosia kciuki nie zaszkodza:)juz w sumie chcialabym wiedziec czy cos tam jest czy nie a Ty jakie mialas objawy zanim sie dowiedzialas?

Sauatka oj facetow nie mozna sie sluchac a zabezpieczacie sie?bo jak nie to wiesz trzeba dzialac bo oni nigdy sie nie zdecyduja macie gdzie mieszkac to suuuper plus kurde fajnie ze razem mieszkacie:)

cornelka trzymamy kciuki za fasolke! zapewne juz sobie myslalas jakbys dala na imie? ;D ja to od razu wiedzialam ze jak bedzie dziewucha to Łucja..no i jest tyle ze dopiero za drugim razem sie udalo ;P
ja to mialam mega mdlosci 24h/dobe + bol piersi..i w sumie czulam ze jestem w ciazy, mimo iz nie sprawdzalam, bo dopiero pozniej naszla mnie refleksja ze chyba okres powinien byc ;) za drugim razem tez jakos wiedzialam ze jestem w ciazy, ale juz nie pamietam czy czekalam na okres i nie przyszedl - bo cos mi sie wydaje ze chyba nie czekalam :D

sauatka witaj!

o kurcze...uciekam na chwile...cos czuje niezbyt przyjemne zapachy dochodzace od mlodej ;D

Ostatnia edycja:
imie dla dziewczynki juz dawno zostalo wybrane jakis rok temu i tak juz zostalo dla chlopca jeszcze nie bo nie ma co do tego zgodnosci:p hehe teraz wlasnie sobie czytam troche o tych ciazach i w ogole i nie ktore historie sa takie smutne:( ze az jeszcze bardziej chcialabym zeby cos tam bylo ale i tak wiem ze nie ma fasolki nie wiem dlaczego ale tak sadze

cornelka moze za ciezko by ci bylo uwierzyc ze tak juz i dlatego tak myslisz.... : ) chociaz jak juz pisalam ja czulam ze jestem w ciazy, zanim jeszcze sprawdzilam....

Łucja chodzi przy meblach jak szalona...nawet zaczela dzisiaj juz miedzy meblami tak ze tylko wyciaga reke i wazne zeby palcami dotykac drugi mebel...reszta nie stanowi juz problemu...chyba jednak bede musiala na wakacje kupic jej sandaly... :) po kim ona taka szybka hehe :p

tzn ze chce skoro tak mowi i nie kupuj wiecej on chce ale wiesz glosno nie powie ale pewnie gdybys mu powiedziala ze jestes w ciazy to by sie ucieszyl:)

cornelka wiesz ja powiem ci ze gdzies tam w srodku czulam ze jestem w ciazy jakos tak to samo w glowie mi sie powtarzalo, zrobilam test jesczez przed planowym przyjsciem okresu, z powodu stresu ze jestem w ciazy no i wyszlo ze jestem :) a co do bolu piersi to pamietam ze troche faktycznie mnie bolaly

kinga zazdroszcze ci ze mala juz ci chodzi nasza to nawet raczkowac nie chce, pelza wysmienicie i to po calym domu ale nie chce raczkowac wcale.. szkoda :( czekam az w koncu poderwie pupcie i bedzie na raczkach :) natomiast nauczyla sie siadac :) ale tylko jak ma sie czegos zlapac np poscieli ;)

Matosia no wlasnie slyszalam ze to sie wie ze jest sie w ciazy a ja chyba tego nie czuje a to ktory tydzien wtedy byl jak zrobilas test?

reklama
matosia a moze twoja corcia nie bedzie raczkowac a od razu pojdzie na nogi? nie wszystkie dzieci raczkuja...lucja miala 6 miesiecy jak zaczela raczkowac wiec tak myslalam ze najpozniej jak bedzie miala 10 to zacznie chodzic...i pewnie tak bedzie. narwana strasznie jest na to :)
to chyba tak jest ze kobieta podswiadomie wie ze jest w ciazy :)
ja to bylam gdzies w 2tyg. natomiast objawy mialam niemal od razu....po kilku dniach...bleee :|
sauatka fajnie ze mieszkacie razem u siebie :)

Do góry