reklama
matosia
Fanka BB :)
cornelka wiesz ja trzymam za ciebie kciuki
bo moze moze... ach jakbyloby fajnie gdyby udaloby ci sie zafasolkowac!
sauatka witaj
zazdroszcze mieskznaia, my u rodzicach na garnuszku jeszcze sie gniezdzimy
a pracujesz gdzies, uczysz sie, studiujesz?
sauatka witaj
Matosia kciuki nie zaszkodza
juz w sumie chcialabym wiedziec czy cos tam jest czy nie a Ty jakie mialas objawy zanim sie dowiedzialas?
Sauatka oj facetow nie mozna sie sluchac a zabezpieczacie sie?bo jak nie to wiesz trzeba dzialac bo oni nigdy sie nie zdecyduja macie gdzie mieszkac to suuuper plus kurde fajnie ze razem mieszkacie
Sauatka oj facetow nie mozna sie sluchac a zabezpieczacie sie?bo jak nie to wiesz trzeba dzialac bo oni nigdy sie nie zdecyduja macie gdzie mieszkac to suuuper plus kurde fajnie ze razem mieszkacie
cornelka trzymamy kciuki za fasolke! zapewne juz sobie myslalas jakbys dala na imie? ;D ja to od razu wiedzialam ze jak bedzie dziewucha to Łucja..no i jest tyle ze dopiero za drugim razem sie udalo ;P
ja to mialam mega mdlosci 24h/dobe + bol piersi..i w sumie czulam ze jestem w ciazy, mimo iz nie sprawdzalam, bo dopiero pozniej naszla mnie refleksja ze chyba okres powinien byc
za drugim razem tez jakos wiedzialam ze jestem w ciazy, ale juz nie pamietam czy czekalam na okres i nie przyszedl - bo cos mi sie wydaje ze chyba nie czekalam 
sauatka witaj!
o kurcze...uciekam na chwile...cos czuje niezbyt przyjemne zapachy dochodzace od mlodej ;D
ja to mialam mega mdlosci 24h/dobe + bol piersi..i w sumie czulam ze jestem w ciazy, mimo iz nie sprawdzalam, bo dopiero pozniej naszla mnie refleksja ze chyba okres powinien byc
sauatka witaj!
o kurcze...uciekam na chwile...cos czuje niezbyt przyjemne zapachy dochodzace od mlodej ;D
Ostatnia edycja:
imie dla dziewczynki juz dawno zostalo wybrane jakis rok temu i tak juz zostalo dla chlopca jeszcze nie bo nie ma co do tego zgodnosci
hehe teraz wlasnie sobie czytam troche o tych ciazach i w ogole i nie ktore historie sa takie smutne
ze az jeszcze bardziej chcialabym zeby cos tam bylo ale i tak wiem ze nie ma fasolki nie wiem dlaczego ale tak sadze
cornelka moze za ciezko by ci bylo uwierzyc ze tak juz i dlatego tak myslisz.... : ) chociaz jak juz pisalam ja czulam ze jestem w ciazy, zanim jeszcze sprawdzilam....
Łucja chodzi przy meblach jak szalona...nawet zaczela dzisiaj juz miedzy meblami tak ze tylko wyciaga reke i wazne zeby palcami dotykac drugi mebel...reszta nie stanowi juz problemu...chyba jednak bede musiala na wakacje kupic jej sandaly...
po kim ona taka szybka hehe 
Łucja chodzi przy meblach jak szalona...nawet zaczela dzisiaj juz miedzy meblami tak ze tylko wyciaga reke i wazne zeby palcami dotykac drugi mebel...reszta nie stanowi juz problemu...chyba jednak bede musiala na wakacje kupic jej sandaly...
matosia
Fanka BB :)
cornelka wiesz ja powiem ci ze gdzies tam w srodku czulam ze jestem w ciazy jakos tak to samo w glowie mi sie powtarzalo, zrobilam test jesczez przed planowym przyjsciem okresu, z powodu stresu ze jestem w ciazy no i wyszlo ze jestem
a co do bolu piersi to pamietam ze troche faktycznie mnie bolaly
kinga zazdroszcze ci ze mala juz ci chodzi nasza to nawet raczkowac nie chce, pelza wysmienicie i to po calym domu ale nie chce raczkowac wcale.. szkoda
czekam az w koncu poderwie pupcie i bedzie na raczkach
natomiast nauczyla sie siadac
ale tylko jak ma sie czegos zlapac np poscieli 
kinga zazdroszcze ci ze mala juz ci chodzi nasza to nawet raczkowac nie chce, pelza wysmienicie i to po calym domu ale nie chce raczkowac wcale.. szkoda
reklama
matosia a moze twoja corcia nie bedzie raczkowac a od razu pojdzie na nogi? nie wszystkie dzieci raczkuja...lucja miala 6 miesiecy jak zaczela raczkowac wiec tak myslalam ze najpozniej jak bedzie miala 10 to zacznie chodzic...i pewnie tak bedzie. narwana strasznie jest na to 
to chyba tak jest ze kobieta podswiadomie wie ze jest w ciazy
ja to bylam gdzies w 2tyg. natomiast objawy mialam niemal od razu....po kilku dniach...bleee :|
sauatka fajnie ze mieszkacie razem u siebie
to chyba tak jest ze kobieta podswiadomie wie ze jest w ciazy
ja to bylam gdzies w 2tyg. natomiast objawy mialam niemal od razu....po kilku dniach...bleee :|
sauatka fajnie ze mieszkacie razem u siebie
Podziel się: