reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka hmm musze przeliczyc sobie pare dni przed planowa miesiaczka zrobilam test, robilam rano bo wtedy bardziej wiarygodny, ale to chyba wiesz :) no i wyszly dwie kreseczki ;) jakos tak to czulam, ale w glowie ciagle mi huczalo :'to przeciez niemozliwe'

kinga ja licze ze ona bedzie raczkowac :) tak sobie mysle ze pod koniec tego miesiaca powinna raczkowac mam na mysli 9 miesiac zycia :)

reklama
matosia a mala "stoi" ci na czworaka i buja sie do przodu i tylu? ostatnio jakas wrzesniowka sie martwila ze jej dziecko nie raczkuje a u tej grupy nieraczkujacych dzieci jest wieksze prawdopodobienstwo wystapienia dysleksji itp.. :)

ale sie objadlam delicjami az mi niedobrze.....to tak w ramach diety :p Zosiek nie krzycz! ;D

no wlasnie wiem wiem z ta dysleksja :( nie nie podnosi pupy do gory poprostu nie chce, czasem jej sie troszke uda, ale trwa to chwile no i sie nie husta do przopdu i tylu bo tak to bym sie nie przejmowala, a jezeli chodzi o stanie to stoi tylko na kolankach w swoim lozeczku, mam nadzieje ze w koncu i ta umiejetnosc osiagnie

cornelka, kto wie kto wie :) moze jednak, ale nei chce cie tutaj nakrecac

ja dzisiaj zjadlam 4 batoniki a wczoraj cale opakowanie ptasiego mleczka i niby tez sie odchudzalam:p

kurcze ten bol sie nasila wiecie co 2razy zdarzylo mi sie cos takiego ze w nocy dostalam strasznie silnych boli w jajnikach tak jakby mi sie cos w nich gotowalo pierwszy raz to jak leczylam nadrzerke myslalam ze to moze od tych tabletek a potem znow mi sie to zdarzylo az skrecalam sie z bolu i moze znow teraz tak mnie bedzie bolec:\ a ja se glupia mysle ze to moze byc ciaza ehh ale my to czasem mamy pomysly

matosia skoro na kolankach stoi w lozeczku to cos mi sie wydaje ze raczej stanie na nogi niz zacznie raczkowac...ale tym to ja bym sie nie przejmowala akurat...to ze dysleksja itp bardziej dotyczy nieraczkujacych dzieci to wcale nie oznacza ze wszystkie je maja czy ze nie ma dzieci ktore raczkowaly a maja dysleksje...a je ci normalnie grudki itd? bo ja to dopiero ostatnio wywalczylam z mloda zeby jednak jadla zupki niepapki...i powoli probuje przejsc na butelke.

cornelka dopiero zaczniecie sie starac wiec dobrze bedzie, jak nie teraz to moze za miesiac... :)

kinga wiesz mi sie wydaje ze ona to sily jeszcze nie ma poprostu bo probuje pupe do gory uniesc ale zaraz jej opada wiec licze ze moze moze :) a co do zupek hmm no toska dostaje ze sloiczkow, natomiast grudki uwielbia :) natomiast nie lubi tego co ja jej ugotuje woli te sloiczki wiec ja tam nie prostestuje przynajmniej nie musze dwoch obiadow robic :p ale np. je sama bananka czy jabluszko i sobie ladnie radzi :)

cornelka a nowlasnie nie teraz to za miesiac :) trzymaj sie cieplo kochana

matosia moja tez tylko sloiczki, ale to juz bardziej z mojego lenistwa, wystarczy ze igorowi robie osobno i nam osobno....jakbym jej miala jeszcze gotowac to bym padla... :) teraz to mi zalezy zeby ja na butelke przestawic... :)

leb mi peka... :|

reklama
ojej ja antoske tez chce odstawic juz :(a ona nie chce szczegolnie w nocy jest masara jak cycka nie dostanie to tragedia

Do góry