• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Chcę mieć dziecko...

ja igora 15 miesiecy karmilam...w sumie do tego czasu bo ja mu dawalam on to jak mial rok to juz jadl tyle rzeczy, pil z butelki ze cycek byl dla niego zbedny :) ale on to od urodzenia cycka i butelke jak jechalam do szkoly - nigdy nie bylo z tym problemu...lucja nigdy zadnej butelki nie chciala....ani mleka..teraz jakos widze ze sie zaczela przekonywac wiec probuje to wykorzystac :D a noz sie uda....licze na to :)

reklama
kinga mi to sie marzy warka bo ja fanem jestem tego piwka :P

cornelka ty ciesz sie smakiem browarka puki mozesz ;]

ja fanem alkoholu tez nie jestem ale piwo poprostu uwielbiam

eee tam ja moge nie pic wcale i mi to nie bedzie przeszkadzac :) ja tam tylko smakowe piwa typu reds czy desperados ewenualnie z duza iloscia soku bo same to nie dobre

matosia ja tez lubie warek bo jest slodka :) a w ogole chcialam sie pochwalic ze sama piwo robilam i wyszlo bardzo dobre :)

cornelka chyba dorosla w ogole do nowosci, bo zaczela tez jesc grudki czego wczesniej nie tolerowala :) wiec wykorzystuje ten moment w 100% :D

wypilam kilka lykow redsa i juz mnie nogi bola (pierwsze oznaki ze alkohol krazy w moim organizmie ;P )

wlasny wyrob?dalabys sprobowac:)nogi Cie bola?a to ciekawa oznaka ja robie sie senna i mi tak szumi w glowie

tylko uwazaj zeby sie nie zbuntowala na tyle nowosci:)

cornelka no wlasnie jakis taki u niej widze zapal do wszystkiego co nowe...dlatego probuje wykorzystac poki on jest bo zapewne niedlugo minie ten "szal" :)
zapraszam zapraszam na piwko :) powiem ci ze srednio mi z tymi dolegliwosciami, bo nogi bola i robia sie takie ciezkie a pozniej to mija.... :)

ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec co sie dzieje z ludzmi po alkoholu ;) wypadaloby pojsc spac ale jakos mi sie srednio chce ale jutro ciezko bedzie wstac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry