ja igora 15 miesiecy karmilam...w sumie do tego czasu bo ja mu dawalam on to jak mial rok to juz jadl tyle rzeczy, pil z butelki ze cycek byl dla niego zbedny
ale on to od urodzenia cycka i butelke jak jechalam do szkoly - nigdy nie bylo z tym problemu...lucja nigdy zadnej butelki nie chciala....ani mleka..teraz jakos widze ze sie zaczela przekonywac wiec probuje to wykorzystac
a noz sie uda....licze na to 
reklama
matosia ja tez lubie warek bo jest slodka
a w ogole chcialam sie pochwalic ze sama piwo robilam i wyszlo bardzo dobre 
cornelka chyba dorosla w ogole do nowosci, bo zaczela tez jesc grudki czego wczesniej nie tolerowala
wiec wykorzystuje ten moment w 100% 
wypilam kilka lykow redsa i juz mnie nogi bola (pierwsze oznaki ze alkohol krazy w moim organizmie ;P )
cornelka chyba dorosla w ogole do nowosci, bo zaczela tez jesc grudki czego wczesniej nie tolerowala
wypilam kilka lykow redsa i juz mnie nogi bola (pierwsze oznaki ze alkohol krazy w moim organizmie ;P )
cornelka no wlasnie jakis taki u niej widze zapal do wszystkiego co nowe...dlatego probuje wykorzystac poki on jest bo zapewne niedlugo minie ten "szal" 
zapraszam zapraszam na piwko
powiem ci ze srednio mi z tymi dolegliwosciami, bo nogi bola i robia sie takie ciezkie a pozniej to mija.... 
zapraszam zapraszam na piwko
reklama
Podziel się: