reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

ja igora 15 miesiecy karmilam...w sumie do tego czasu bo ja mu dawalam on to jak mial rok to juz jadl tyle rzeczy, pil z butelki ze cycek byl dla niego zbedny :) ale on to od urodzenia cycka i butelke jak jechalam do szkoly - nigdy nie bylo z tym problemu...lucja nigdy zadnej butelki nie chciala....ani mleka..teraz jakos widze ze sie zaczela przekonywac wiec probuje to wykorzystac :D a noz sie uda....licze na to :)

reklama
kinga mi to sie marzy warka bo ja fanem jestem tego piwka :p

cornelka ty ciesz sie smakiem browarka puki mozesz ;]

ja fanem alkoholu tez nie jestem ale piwo poprostu uwielbiam

eee tam ja moge nie pic wcale i mi to nie bedzie przeszkadzac :) ja tam tylko smakowe piwa typu reds czy desperados ewenualnie z duza iloscia soku bo same to nie dobre

matosia ja tez lubie warek bo jest slodka :) a w ogole chcialam sie pochwalic ze sama piwo robilam i wyszlo bardzo dobre :)

cornelka chyba dorosla w ogole do nowosci, bo zaczela tez jesc grudki czego wczesniej nie tolerowala :) wiec wykorzystuje ten moment w 100% :D

wypilam kilka lykow redsa i juz mnie nogi bola (pierwsze oznaki ze alkohol krazy w moim organizmie ;P )

wlasny wyrob?dalabys sprobowac:)nogi Cie bola?a to ciekawa oznaka ja robie sie senna i mi tak szumi w glowie

tylko uwazaj zeby sie nie zbuntowala na tyle nowosci:)

cornelka no wlasnie jakis taki u niej widze zapal do wszystkiego co nowe...dlatego probuje wykorzystac poki on jest bo zapewne niedlugo minie ten "szal" :)
zapraszam zapraszam na piwko :) powiem ci ze srednio mi z tymi dolegliwosciami, bo nogi bola i robia sie takie ciezkie a pozniej to mija.... :)

kinga dawaj przepis na to cudo :D

a ja to po jednymjuz czuje sie lzejsza po dwoch lewituje a po trzech latam :p

ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec co sie dzieje z ludzmi po alkoholu ;) wypadaloby pojsc spac ale jakos mi sie srednio chce ale jutro ciezko bedzie wstac

reklama
Do góry