reklama
ja to jutro rano na silownie 
matosia trzeba miec sprzet do tego, ja to kupuje nachmielony koncentrat slodu jeczmiennego, lacze z woda mineralna i pozniej tydzien trwa pierwsza fermentacja..potem rozewanie do butelek i druga fermentacja trwa..po 3 meisiacach lezakowania w piwnicy mozna pic
caly zestaw kosztuje 150zl a pozniej to juz tylko skladniki kupujesz...
mi to wstyd na basen isc z ta gruba d...
celulitem, rozstepami i w ogole
(((((((
matosia trzeba miec sprzet do tego, ja to kupuje nachmielony koncentrat slodu jeczmiennego, lacze z woda mineralna i pozniej tydzien trwa pierwsza fermentacja..potem rozewanie do butelek i druga fermentacja trwa..po 3 meisiacach lezakowania w piwnicy mozna pic
mi to wstyd na basen isc z ta gruba d...
Anastazzja
Fanka BB :)
dziewczyny
no nie mówcie,że po jednym piwku odpadacie
bo chyba wódeczki byście się ze mną nie napiły
ja piwka nie lubię, chyba,że redsa
ale najbardziej to wódeczkę lubię
z sokiem porzeczkowym
litrami ten napój bogów mogę pić
idę złożyć wymówienie do pracy
buziak:*
idę złożyć wymówienie do pracy
Anastazzja
dziewczyny
straszna kiszka u mnie
w "związku" coraz gorzej..chyba nie mam już siły tego dalej podtrzymywać...strasznie mnie przez to serducho boli..zastanawiam się czy nie wylecieć z Polski do siostry....
może łatwiej byłoby mi z tym wszystkim się uporać w innym kraju
z czystą kartą
może znajdę tam prawdziwą miłość
albo chociaż spokój duszy
bo z moim obecnym przyszłości nie widzę
a może gdzieś czeka na mnie prawdziwa miłość? może za rok będę już zaręczona
a za 2 lata będę miała dzidziusia
muszę znaleźć sobie starszego faceta
żeby miał tak ok 25 lat
i nie chcę,żeby był babiarzem... jak mój obecny....
a wypowiedzenie już złożyłam
a wypowiedzenie już złożyłam
matosia
zosiek wiesz wiek wcale nie jest taka granica, ja mam meza ktory wlansie ma 25 lat i wcale nie chcial miec dziecka, i nie myslalby o tym przez dluzszy czas, ale jezeli zamierzasz skonczyc swoj zwiazek no to taki wyjazd napewno dobrzeby ci zrobil 
zosiek hmmm no mlody jest ten twoj facet wiec mysle ze na powazne kroki z nim to mozesz liczyc - jesli juz - to za 5-6 lat....dopiero. Niestety. Dawaj do warszawy hehe tu ci kogos znajdziemy 
ja dzisiaj 2 godziny na silowni...masakra, spac bym poszla najchetniej...ale ten kto wymyslil rekawiczki do cwiczen jest wielki...w porownaniu do cwiczen na gole rece to niebo a ziemia... no i Zosiek 45 min spedzilam po cwiczeniach silowych na biezni...o matko...dopiero po 15 minutach zaczelam lapac rownowage - gdybym sie nie trzymala to bym wywalila sie napewno..chociaz jednym palcem musialam sie trzymac hehe....a pozniej z kolei jak zeszlam to mimo iz stalam albo szlam po podlodze to mialam wrazenie ze migrunt pod nogami ucieka ;D ale mokra bylam, jakbym z pod prysznica wyszla...za to szczesliwa :>
ja to piwo albo z sokiem, albo redsa, szampana, szampana z sokiem pomaranczowym polecam...albo z curacao (alkohol nie sok), wodke to tylko w postaci drinka, a zubrowki nie pije od moich 17 urodzin ;P
a moj mezus pojechal wlasnie na kawalerski... :|
ja dzisiaj 2 godziny na silowni...masakra, spac bym poszla najchetniej...ale ten kto wymyslil rekawiczki do cwiczen jest wielki...w porownaniu do cwiczen na gole rece to niebo a ziemia... no i Zosiek 45 min spedzilam po cwiczeniach silowych na biezni...o matko...dopiero po 15 minutach zaczelam lapac rownowage - gdybym sie nie trzymala to bym wywalila sie napewno..chociaz jednym palcem musialam sie trzymac hehe....a pozniej z kolei jak zeszlam to mimo iz stalam albo szlam po podlodze to mialam wrazenie ze migrunt pod nogami ucieka ;D ale mokra bylam, jakbym z pod prysznica wyszla...za to szczesliwa :>
ja to piwo albo z sokiem, albo redsa, szampana, szampana z sokiem pomaranczowym polecam...albo z curacao (alkohol nie sok), wodke to tylko w postaci drinka, a zubrowki nie pije od moich 17 urodzin ;P
a moj mezus pojechal wlasnie na kawalerski... :|
Ostatnia edycja:
Anastazzja
wiadomo,że wiek to nie wszystko,ale mimo wszystko zazwyczaj starsi są bardziej dojrzali
szczerze nigdy nie sądziłam,że z moim się rozstanę
cały dzień się nie odzywał, bo brat ma bierzmowanie (oczywiście nawet nie pomyślał,żeby mnie zaprosić na tą uroczystość, pomimo,że dziewczyna jego brata będzie) ale co ja mam już poradzić? spokoju świętego chce...a tak na prawdę chyba kogoś kto będzie mnie kochał i SZANOWAŁ...
Kinguś
po tygodniu cardio zobaczysz,że będzie lepiej
bo będziesz mieć lepszą kondycję
Kinguś
reklama
zosiek no oby oby bo sie wykoncze ;P
hmmm ja to w ogole nie rozumiem tego zachowania twojego chlopaka...co on sie ciebie wstydzi ze na zadne imprezy rodzinne nie zabiera czy co? wybacz szczerosc ale jak dla mnie to to nie jest zachowanie chlopaka ktory kocha, szanuje i wiaze plany na przyszlosc...raczej co odwrotnego... :|
hmmm ja to w ogole nie rozumiem tego zachowania twojego chlopaka...co on sie ciebie wstydzi ze na zadne imprezy rodzinne nie zabiera czy co? wybacz szczerosc ale jak dla mnie to to nie jest zachowanie chlopaka ktory kocha, szanuje i wiaze plany na przyszlosc...raczej co odwrotnego... :|
Podziel się: