Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
laski, ja te buty kupilam na wesele, na codzien to chodze w sportowych dzisiaj kupilam sukienke w camaieu jeszcze korale, torebka i bolerko i bedzie wszystko.... ;P
no i widze ze wstawianie suwaczkow sie powiodlo
matosia kurcze to fajne te zajecia....a ile za nie placisz?
a u mnie dziewczyny dużo zmian postanowiłam po roku odejść z mojej pracy w poniedziałek składam regionalnej wymówienie i idę do bałtyckiej jutro trochę cv poroznosić w każdym bądź razie dłużej w moim sklepie atmosfery nie wytrzymam tzn moje koleżanki z pracy są super kierowniczka też, ale regionalna daje popalić
zosiek a w jakim sklepie pracujesz? ja w koncu kupilam sobie rekawiczki na silownie bo juz powoli zaczynaly mi sie robic odciski na dloniach a niezbyt ladnie to wyglada :/ zreszta duzo wygodniej sie w nich trzyma... a pod jakim wzgledem daje wam popalic regionalna?
cannella ojjaa ale ciemniak ze mnie, nie wiem czemu nie wzielam w ogole pod uwage pogody hihih myslalam ze moze cos sie stalo ;D
ciekawe jak tam Mazia nad morzem, pogoda teraz im sprzyja....