reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

ja teraz tez mam czekoladowe i niby tez mi w tym kolorku jest dobrze ale znow mi sie marzy blond tzn pasemka a na tym kolorze to chyba zawaliscie by wygladaly dlatego w tym miesiacu chyba pobiegne do fryzjera tylko teraz zaluje ze scielma wlosy bo nie moge ich ulozyc i nie wiem czy je podciac tak jakbyly wczesniej tylko troche krocej i ich juz wcale nie scinac tylko zapuscic ehh dylemat mam:p

mojemu w ogole bardziej podobam sie w blondzie wiec dlatego tez mi sie teraz zamanil a ten ogolnie juz sie znudzil moze sie i poradze go co do obciecia:p

wlasnie moglby sie wchlonac pozniej mam ciagle wrazenie ze cos mi wylata:p hehe

Patrycja to masz szanse ja tez mam takie cykle:)do 30dni kiedys rowniutkie 28dniowe byly a teraz juz dluzsze do 30 dochodzi czasem
nie robie testu bo dzis jest 28dzien wiec poczekam do 30 jesli nie bedzie to wtedy sie skusze

reklama
Cornellka no to pozostaje nam czekać :) no to jeszcze dwa dni przed Toba czekania :) jak zrobisz teścik no to weź się chwal od razu mam nadzieje, że dwoma kreseczkami :)

Patrycja chcialabym zeby tak bylo ale az taka realistka nie jestem :)jesli mam przyjsc to nie przyjdzie dzisiaj bo mam wolne a jak jutro dostane w pracy to umre tam:(

a ja jestem ciekawa czy Tobie sie uda hehe:)fajnie by bylo

Patrycja jak nie kończył w Tobie to nie kończył ale jak skończył w końcu to trafił w świetny dzień!
Ja też mam podobne cykle. Po odstawieniu anty miałam 28-33 dniowe ale teraz widze, że są 30.
Dzisiaj mój 13 dc a mój TŻ wczoraj już nie chciał skończyc także u mnie obejdzie sie bez namiętnej nadziei :) Niestety :(

Cornellka no nie powiem , żebym nie chciała :p pragnę dzidziusia bardzo no i na to wychodzi, że mój mężczyzna też zaczyna być na to gotowy skoro sam zaproponował skończenie w środku bez żadnej mojej namowy :)

Cannella daj mu czas Patrycja dala i sie sama przekonala ze mozna teraz to juz aby patrzec kiedy dziecko sie pojawi szalony ten Twoj facet:) ja w nastepnym miesiacu tez musze wycelowac na dni plodne zeby byl u mnie no i zeby chcial bo zmuszac go nie chce, ale zgodzi sie ja to mam sposoby na niego:D

Mój to realista także szans nie ma :(
Poza tym Patrycji TŻ w ogóle nie chcial kończyc nigdy a mój kończy ale zawsze w bezpieczne dni skubaniec jeden :p
A jakie masz sposoby? Weź sie pochwal może i na mojego zadziałają ;D

u nas to wyszło zupełnie spontanicznie bo mieliśmy się w ogóle nie widziec no ale ja skończyłam szkołe wcześmiej no i tak wyszło, że poszliśmy do znajomych no a później mój TŻ zaproponował bym została u niego na noc bo chce czyć moją bliskość hehe (nowość jakaś :p) i wiecie było miło, aż nagle takie zaskoczenie, że on chciałby skończyć w środku no to jak mogłam odmówić :D w sumie 14 dc nie jest takim dniem rewelacyjnym ale zobaczymy :) dziś ani jutro się nie będziemy widzieć bo ja mam praktyki a on treningi także nie poprawimy :(

Cornellka jakie masz sposoby??:>

Ja dziewczynki ide narazie się wykąpać i jade na praktyki ale oczywiście tutaj zawitam jeszcze przed wykazdem i jak przyjade :*

reklama
Cannella wszystko da sie zmienic daj mu czas oczywiscie bez przesady z tym czasem:)
hm..wiesz na kazdego faceta jest jakis sposob musisz to sama wyczuc bo kazdy jest inny ja znalazlam cos co go przekonuje do wszystkiego prawie i mam go w garsci:D

Do góry