Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje imię jest dość rzadkie. Potem od razu się wyda, że ja to ja ;-) Mam 26 lat i pracuję sobie. Studia już mam ukończone. Nie jest źle jednym słowemelisse a napisz coś o sobie,jak sie nazywasz ile lat,co robisz,jak tam z Twoim chłopem i w ogole.Ja narazie biorę wiesiołka ale jutro chyba kupie kwas foliowy i bede z moim brała.
Mój TŻ ma 30 lat i swoją firmę, jak na razie rozwijającą się. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Wydaje mi się, że mój Misiek taki trochę Piotruś Pan jest ;-) mieszka z rodzicami, chodzi na imprezki. Za to ja chyba już bym chciała czegoś więcej 
teraz czuję się jakby z doskoku
Jesteśmy przez to teraz na etapie zawirowań, co jest trudne, gdy każdy ma inne potrzeby.
Zobaczymy, jak będzie, kiedy skończę brać tabletki.

elisse kwas foliowy ponoc dobry w koncu bierze sie go na poczatku ciazy a z figura to racja moja kolezanka byla taka grubawa a po ciazy to chudzielec sie z niej zrobil jak nie wiem co hehe takze to zalezy od tego jak sie o siebie dba
no to fajnie to zawsze wiecej osob do wspierania siezafasolkujemy wkrotce wszystkie
![]()