reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
elisse a napisz coś o sobie,jak sie nazywasz ile lat,co robisz,jak tam z Twoim chłopem i w ogole.Ja narazie biorę wiesiołka ale jutro chyba kupie kwas foliowy i bede z moim brała.
Moje imię jest dość rzadkie. Potem od razu się wyda, że ja to ja ;-) Mam 26 lat i pracuję sobie. Studia już mam ukończone. Nie jest źle jednym słowem :-D Mój TŻ ma 30 lat i swoją firmę, jak na razie rozwijającą się. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Wydaje mi się, że mój Misiek taki trochę Piotruś Pan jest ;-) mieszka z rodzicami, chodzi na imprezki. Za to ja chyba już bym chciała czegoś więcej :baffled::baffled: teraz czuję się jakby z doskoku :sorry2: Jesteśmy przez to teraz na etapie zawirowań, co jest trudne, gdy każdy ma inne potrzeby.:-D Zobaczymy, jak będzie, kiedy skończę brać tabletki.:blink:
Nie chcę tak od razu z doskoku od razu zaczynać od wiesiołka, a kwas foliowy jest zalecany. W sumie raczej wiem kiedy mam owulację, ale jak wyjdzie to w praktyce? A ja zawsze na zapas się martwię :-p

no to w sumie juz najwyzszy czas na dzidziusia.Ja też myslałam ,ze wiem kiedy mam owulacje a jednak,nie wiem.A wiesiołek to jest suplement diety a nie zadne lekarstwo,czy hormon.Stosuje sie go dla poprawienia cery,paznokci itp.No ale dla nas najwazniejsze jest to,że poprawia śluz,co pomaga plemnikom przetrwać.Ja zapisalam się dzisiaj na strone 28 dni i mam tam swój wykres.Jutro kupuje termometr i bee mierzyć tempke.Chcę poprostu lepiej poznać swoje ciało,dowiedzieć się czy wszystko jest ok:)a jezeli uda sie przy tym zafasolkować to będzie wielka radość!

Cannella jesli pamietam to Ty mierzyłas tempke nadal to robisz???

elisse kwas foliowy ponoc dobry w koncu bierze sie go na poczatku ciazy a z figura to racja moja kolezanka byla taka grubawa a po ciazy to chudzielec sie z niej zrobil jak nie wiem co hehe takze to zalezy od tego jak sie o siebie dba
no to fajnie to zawsze wiecej osob do wspierania sie:)zafasolkujemy wkrotce wszystkie:)

cornelka kwas foliowy powinno sie brac takze przez jakies 2-3 miesiace przed planowana ciaza... zebys w momencie zajscia w ciaze miala odpowiednia ilosc jaka jest potrzebna...:tak:

ja po igorze w ciagu 9 miesiecy od porodu schudlam 24kg....po łucji nic a nic...:-( nie wiem od czego to zalezy szczerze mowiac :sorry2:

hej dziewczyny :)

co do oczu dookola glowy to juz dawno miec musialam bo mloda sie czolgala i w ten sposob probowala sie przemieszczac :)

patrycja tak z ciekawosci sie pytam bedziecie chodzic na szkole rodzenia? zapomnialam juz czy sie pyatalam ale czy bedziecie mieszkac z rodzicami czy cos wynajmowac?

cornelka pisz czy @ przyszla :)

Cornelka przy igorze 14kg, przy lucji 18. Po igorze jak pisalam 24 schudlam (wazylam 10kg mniej niz przed ciaza)...po lucji mam jeszcze 6 na plusie..ale bylo 11 wiec nie ma tragedii ;)

Matosia nie przyszla poki co:)

Kinga oj to sporo ja tez tak chce:p moze przy Łucji wiecej czasu potrzebujesz a zreszta Ty to i tak chudzielec:)

jaka ja to glupia jestem odblokowalam funkcje samegologowania sie a potem nie moglam sie zalogowac bo zle haslo zly login ehh ale w koncu udalo sie:p

cornelka nie taki chudzielec he he he u mnie niestety wszystko odkalda sie w pasie, udach :(((( no ale mam 170 i mam goralska budowe ciala, konkretnej kobity wiec moze az tak tych kg u mnie nie widac ;)

reklama
Do góry