reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Spadł, spadł:p po tych drugich studiach zapewnię maluszkowi cudowny żywot:) ale teraz nie mogłam tu tego obiecać:) nawet nie wyobrażacie sobie jak mi się ręka trzęsła jak test robiłam:p

reklama
Mazia planujemy w przyszlym roku kolo wrzesnia albo pazdziernika tak zeby roznica miedzy Ala a Juniorem( bo chce chlopaka) wynsila 4 lata :tak: no ale to sie okaze dopiero w przyszlym roku czy faktycznie bedziemy mogli sie starac bo jednak wolimy skonczyc domek i juz tam mieszkac a nie siedziec u rodzicow :dry:
widze ze sie wypad w gory udal :tak: i jak jadlas oscypki ? :-) ja raz wzyciu zjadlam i jakos mi nie smakowaly :baffled:

Polna ja to kocham oscypki,w ogole to jestem góralka z krwi i kości.My z moim kochamy góry ,możemy tam przebywać codziennie.A ,że nie mam daleko to często sobie jezdzimy.W beskidy mamy jakąs godzinke samochodem:))

mazia a ja Ci powiem ze ja nigdy w gorach nie bylam :zawstydzona/y: jakos nigdy nie mialam okazji , no chyba ze nad Solina :-D zreszta tu gdzie mieszkam to sa gorki i pagorki no ale moze kiedys sie wybierzemy na jakas wycieczke z Ala w gory !! w tym roku planowalismy nad morze no ale jednak zrezygnowalismy i pojechalismy do Krakowa :-)

Czeeeść dziewczyny :***

Przede wszystkim witam nowe kobietki na Naszym forum "wszystko i nic" :p:p

Zosiek no to pewnie teraz oddychasz spokojnie co?? hehe, a powiedziałaś wcześniej Pawłowi, że może zostać tatą?? Jak zareagował??

Cannella jesteście mi potrzebne i nie gadaj nawet takich głupot bo się na Ciebie obrażę :p:** Kinga ma rację mówiąc, że pełno teraz załatwień przed ślubem, ale już u księdza godzina załatwiona tylko teraz zostały te "mniejsze" rzeczy do załatwienia:)

Mazia rewelacyjnie, że wyjazd się udał, bardzo się cieszę:)
Ja czuję się wyśmienicie:) idę w poniedziałek do swojego już gina co mnie bardzo cieszy i już doczekać się nie mogę hehe:D nigdy tak się nie cieszyłam na wizyty u pani ginekolog :D:D

Matosia masz cuuudną córeczkę, naprawdę nic tylko ściskać i całować :D

Ohhhh już się nie mogę doczekać kiedy ja wstawię jakąś foteczkę mojego skarbeczka:)

A tak poza tym to moi rodzice wyjechali na wakacje więc mój "narzeczony" hehe mieszka u mnie więc mnie wieczorami nie będzie bo nie chce by wyczaił gdzie urzęduję i o czym gadamy hihi:D teraz mam czas bo on siedzi w pracy i zarabia na rodzinkę przyszłą :D

to fotki z gór:D możecie się napatrzeć,jak piękne są beskidy śląskie:)

1 fotka to w drodze na wielką raczę-widać mojego R.a 2 to widok z wielkiej raczy(1236 m)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:)

Cannella no wiem ze dokladnie nie moge okreslic owulacji ale wiesz mniej weicej sie wie:p

Zosiek no to dobrze ze nie ma dzisiusia skoro najpierw takie plany ale wiesz ze to moze stac sie w kazdym momencie?wiec musisz byc swiadoma:)

Kinga jak sie dzisiaj czujesZ?

Patrycja jeszcze tylko nie cale 8miesiecy i bedziesz przytulac swojego skarba:)az Ci zazdroszcze ja dzisiaj zajmowalam sie moja polroczna siostra (cioteczna) jest slodziutka i taka malutenka:)ciotka sie pyta kiedy ja w koncu ale coz nie ode mnie to zalezy zobaczymy co czas przyniesie:)

Mazia jeju jak Ci fajnie ze tak blisko masz ja to..oj ponad daleko mam hehe mielismy jechac w gory ale jednak nad jeziorko w tym roku tzn zobaczymy co bedzie za tydzien jak sie wszystko potoczy...
a odchudzac mam sie z czego:p

Matosia slodziak i cudnie w tej szafie wygladala hehe:)

ale sie rozpisalyscie ze na raty was czytalam bo nie mialam czasu ale teraz chwilke mam to pewnie nikogo nie ma:p

Paweł zareagował tak jak się spodziewałam:) czyli nie był zachwycony:)

Ja od zaginięcia Wanca nie pojechałam i nie pojadę w góry...mój ukochany Wielki Staw stał się moim największym przekleństwem, a kiedyś tak kochałam góry...:) dziś mija dokładnie miesiąc jak potwierdzono,że Wancu to Wancu:( więc na jakieś sentymenty mi się zebrało:( tutaj zdjęcie mojego przystojniaka-Wanca wstawiam:) http://www.potrzebuje-pomagam.pl/img/pl/news/big/2008_12/56.jpg
na zdjęciu wyszedł dość poważnie, ale tak normalnie nigdy nie przestawał się uśmiechać:)

reklama
Zosiek a to on nie wie skad sie dzieci biora?nie rozumiem takich reakcji facetow bo skoro decyduja sie na seks i to bez zabezpieczenia powinni wiedziec czym moze sie skonczyc ehh..pozniej by mu przeszlo napewno:)
no przystojny ale wiesz nie mozesz tak robic i tak im to zycia nie zwroci ale moze w przyszlosci zmienisz zdanie jak to wszystko juz w 100% dostrze do Ciebie Zosiek ale nam sie tu nie smuc

Do góry