reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

mazia trzy dni? czyli co w srode sie dowiesz? heh ja mam wtedy wyniki czy dostalam sie na syudia :)
patrycja jak sie czujesZ? mam nadzieje ze nieco lepiej :*
cornleka noo zacznij brac wiesiolka :) w koncu co moze twoj powiedziec, powiesz ze to sa witaminy i tyle :p
elisse no kurcze wiesz ciezko mi powiedziec co z tym mlekiem, u mnie np. bardzo szybko sie pojawilo jak bylam w ciazy, no ale nawet jezeli bys byla w ciazy i o tym nie wiedziala to w sumie nie az tak :) zapytaj sie lekarza, moze ma to zwiazek z tym, ze bardzo chcesz miec maluszka?

reklama
czesc dziewczyny,

Dziękuję, że się o mnie martwicie, to bardzo miłe. Dzisiaj czuję się już trochę lepiej, wpadłam w wir przygotowań do ślubu, od dzisiaj będziemy rozwozić zaproszenia. Powiedzieliśmy sobie, że od września zaczynamy się starać o dzidziusia i może na ślub będziemy mieć najpiękniejszy prezent. Dzisiaj idę do gin porozmawiać z nią. Ale naprawdę to jest trudne bardzo, teraz to strasznie przeżywam chociaż moja fasolka była bardzo mała a nie wyobrażam sobie co przeżywają te matki które musiały urodzić same martwe dzieci albo jak już słyszały bicie serduszka i czuły ruchy to jest dopiero straszne:(

patrycja najwazniejsze zebys zajela sie slubem i nie myslala o tym :) i masz racje, takim kobietom, ktore musialy urodzic martwe dziecko jest o wiele wiele ciezej... znam taki przypadek, mimo wszystko ona tez sie podnisla i po poltora roku znowu wyladowala na porodowce i tym razem urodzila wspanialego zdrowego maluszka :) tak bywa tez, napewno nastepnym razem bedzie wszystko ok :) buziaki trzymaj sie cieplo

Patrycja na pewno będziesz miała udany ślub, a zanim się obejrzysz znowu będziesz przy nadziei. Matosia ja mam czas :-D
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test owulacyjny, a dopiero 10 dzień cyklu :zawstydzona/y: oczywiście wyszedł negatywny. A z tym niby mlekiem, które mi leci idę jutro i zobaczę co mi powie. Już przed braniem tabletek miałam i teraz oczywiście powróciło :confused: widocznie mój organizm bardzo chce dzidziusia :sorry2: mam nadzieję, że to nic poważnego.:szok:

elisse mi sie wydaje, ze to wlasnie gdzies tam w glowie ci sie ulozylo i przez to :) bo ztego co wiem to akurat w tych sprawach psychika jest bardzo wazna, wiec wydaje mi sie ze to nic powaznego, ale sprawdzic musisz :)

no dziewczyny, co sie dzieje? ja tu myslalam ze cos sobie poczytam a tu nic!

ja wciaz jestem:p ale spalilam sobie pachy:szok::wściekła/y: i ciezko mi sie pisze
puerwszy raz udalo mi sie pachy spalic:p:p nie wiem jak zasnelam, a faktem jest,ze ich nie posmarowalam kremem...:p

Hej dzięwczęta..Wątek nam coś upada:( musimy sie bardziej starać!

Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.Pozdrawiam

CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA CZY TO FASOLKA CZY NIE
:p ja dzis bylam kupic wozek z chicco bo moj sie uparl na niego a niech ma ale drozyzna :baffled::szok: no ale on to popadl w wiekszy szal kupywania niz ja!!

reklama
Maziu kochanie będę trzymała kciuki z całych sił by to była jednak fasolinka !!:** napewno to nie jest żadna choroba i nawet tak nie myśl!!

Niunia witaj!! No to super, że Twój TŻ kupuje już wszystko dla dzidziusia to napewno wielka frajda!! Powodzenia!

Ja byłam wczoraj u gin i powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań by od września zacząć się starać!! bardzo się ucieszyliśmy z tego powodu ponieważ chcemy jak najszybciej zacząć starania i może we wrześniu już na nasz ślub będziemy mieli prezent w postaci wiadomości fasolkowej!! Cieszę się również, że mój Radek sam się dopytywał kiedy starania.

Do góry