reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse tzw bobka czy cos takiego ale troche przesadzila tzn z przodu za krotko mi zrobila i czuje sie tak lyso no ale zobaczymy jak moje pasemeczka beda sie prezentowac:)

ja tez mam ostatnio czesto takie wrazenie tydzien przed okresem dzisiaj to juz myslalam ze go dosane nie wiem czym to jest spowodowane musze pojsc do gin i powiedziec o moich dziewnych dolegliwosciach a Twoje sprawy jak tam bylas w gin?

reklama
Na pewno z pasemkami będzie wyglądać lepiej ;-) na szczęście włosy szybko rosną :-D

Tylko ja jestem mniej więcej w połowie cyklu :-) i na dodatek lewy jajnik mnie trochę kłuje, więc wygląda to na owulkę. Do gina idę za tydzień we wtorek, zobaczę co mi powie. Wczoraj były przytulanki, ale czy coś z tego będzie...

Nie wiem dziewczyny co jest ... Dzisiaj temperatura wysoka bo 36.64. Mam tak mokro, że szok! Leje sie ze mnie dosłownie...
Jutro albo pojutrze test zrobie i lece do gin. Na bete mnie nie stac ;/ kasy brak ...

Elisse mam nadzieje w sumie az tak zle nie jest musze sie przyzwyczaic troche grzywke mi schrzanila ale ja mozna upiac
oj to nie wiem dlaczego moze po odstawieniu tabletek tak sie dzieje

Cannella moze to fasolka?powinnas leciec do gin ta od razu dowiesz sie co i jak i to bezplatnie:p 3mam kciuki aby fasolka to byla:)

Nie wiem Cannella:) ale moze jednak to dzidzius?:p ja uspokoilam sie dopiero po drugim tescie:) oba negatywne, wiec raczej szans nie bylo,zeby dwa sie mylily:p ale moze u Ciebie bedzie inaczej:)

zazdroszcze Wam dziewczyny tych przygotowan troche:p co prawda do malzenstwa mi sie nie spieszy,ale lubie czytac o takim "problemach":-p

A Ty Elisse sie starasz o malenstwo w koncu?:p bo juz srednio ogarniam..to Twoj TZ nie chcial miec dzidziusia? czy jak to tam bylo?

tak mazia test hcg robi sie bez recepty :) i wyniki w ten sam dzien:) a ty keidy idziesz do tego lekarza bo ja czekam tu na te dobre nwoiny i nie umie sie doczekac

reklama
niunia 8zl?a moze cos Ci sie pomylilo ja slyszalam ze 25-50 w takich granicach ale 8zl nigdy..

juz pasemka sobie zrobilam o wiele lepiej sie teraz ta fryzurka prezentuje:p

Do góry