reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

No ja wiem, że na każdego przyjdzie czas i pora :) Ale kurde wszystkim sie jakoś udaje a mi nie :p
Chociaż ja sama nie wiem czego chce :p Z jednej strony chciałabym byc już mamą ale z drugiej strony nie .. :D

Paulisia a jak było u Was? "wpadliście"? :D

reklama
Witajcie dziewczyny :**

Matosia ja nie liczę na ciążę teraz, tzn nie wiem jakie teraz miałam dni ale jeszcze od zabiegu @ nie dostałam, a nawet gdyby się zdarzyło, że jestem w ciąży to i tak beta teraz tego nie wykaże bo za wcześnie. Najważniejsze by teraz wszystko się unormowało i by mój organizm przygotował się na kolejne staranka:)

Cannella kurcze co się tak obijasz?? gdzie się podziewasz?co tam u Ciebie??
to może jak rozmawiałaś ze swoim TŻtem to podjeliście jakąś decyzje??:)

Cornellka co tam u Ciebie? mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze bo dawno nic nie pisałaś

Polna to kurcze Ala już od dzieciaczka uczy się podrywać chłopców:D uważaj na nią hehe a może ma to po mamusi hmm...??:>:>

Kinga kurcze wiesz dużo dziewczyn mówi, że są wiatropylne a tu później jest "ojej" :D:D

No ja wiem, że na każdego przyjdzie czas i pora :) Ale kurde wszystkim sie jakoś udaje a mi nie :p
Chociaż ja sama nie wiem czego chce :p Z jednej strony chciałabym byc już mamą ale z drugiej strony nie .. :D

Paulisia a jak było u Was? "wpadliście"? :D

wpadliśmy:tak: ale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedize miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie:dry::-D:-D:-D pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna":baffled::confused: :-D:-D:-D:-D

canella i na Ciebie przyjdzie pora w najmniej oczekiwanym momencie;-)

elisse moje gratulacje!!! spokojnej ciaży a potem szybkiego porodu!!;-)

a ja wstałam dzisiaj o 5.30 i poszłam biegac:szok::-D:-D:-D:-D Julka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac:cool2::sorry2:

no to dziewczynki miłego dnia!!! buzki

Patrycja :-D nie no w moim przypadku napewno tak nie bedzie :tak::-) 15 wrzesnia ide do ginki i biore jakies anty :tak:

cannella bedzie dobrze zobaczysz :tak: wszystko sie stanie zapewne w najmniej oczekiwanym momencie :tak: nie mam pojecia co moglabys kupic. ja zawsze szukalam czegos z kregu zainteresowania mojego. Lubi np. historie, archeologie to kupilam mu na mikolajki takiego rycerza w gipsie z narzedziamy i musial go sobie odkopac :-p powiem wam ze bardzo sie z tego ucieszyl i jaka frajde sprawilo mu 'odkopanie' go...facet ponad 30letni :-D:-D nie moze pojechac na takie wykopki to zrobilam mu chodziac namiastke wyprawy archeologicznej :-) innym razem kupilam mu dvd z nagranym koncertem kobranocki, bo lubi ten zespol. Staram sie cos takiego wybierac zawsze, aby miescilo sie w jego zainteresowaniach i jesli jest mozliwosc to zeby tez to troche zabawne bylo (jak z tym rycerzem:tak:)

cornelka kochana napisz cos bo martwimy sie o ciebie!:-(

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadku
smile.png
nie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
smile.png
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna
smile.png
Bardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie
smile.png

Kinga ja też wiatropylna nie jestem, ale antykoncepcja lubi ostatnio zawodzić :p

Canella aj tam i na Ciebe przyjdzie czas :*. Trzeci rocznica, no to ciekawe co ten twój wymyśli :). Aco do prezentu ja to kopletnie się nie znam na tym więc nie pomogę :(

Patrycja no w sumie to najważniejsze, aby wszystko się unormowało, w każdym razie życzę Ci żebyś jak najdzybciej została mamą ;)

paaulisia o rany 5.30 :szok:maaasakra jak Ty w ciągu dnia dajesz radę? :)

niunia tak jak mówiłam, lepiej pójść i być spokojnym ;), ardzo miło Cię tam potraktowali, teraz to bardzo żadko się zdarza ;(

Zosiek a Ty co? napisz co tam u Ciebie? Bo Wy to już po rocznicy prawda?

Kinga na mnie ten wątek chyba nie ma zbawiennego wpływu niestety …:( Nie jestem ani narzeczoną, ani żoną ani mamą :) Szkoodaa :(

Cannella:) nie przejmuj się:p przede mną też najwyraźniej długa droga:)

Więc wróciłam:D:D pojechaliśmy sobie na Kaszuby na jeden dzień:) do LIKESIDE:D:D śmieszna nazwa:p do nocy piliśmy sobie czarną wódeczkę i patrzyliśmy na jeziorko:) pogadaliśmy sobie trochę z właścicielami:) było SUPER:) czułam się WAŻNA dla Niego:) ja swojemu dałam ekspres:) (takie coś do wspinaczki:) ) generalnie ostatnio mam pełno pomysłów:p na 5 rocznice dostanie lot paralotnia, na gwiazdkę wypasione słuchawki do słuchania muzyki:) innym razem zabiorę go na dwudniowy rejs do Kalskrony:D
Generalnie to pojutrze jeśli jedną rzecz uda mi się załatwić jadę do Rumunii i Bułgarii:D więc 3majcie kciuki,żeby mi się udało:D

Ostatnia edycja:
Zoiek ty to jak zwykle podróżujesz :D trzymam kciuki!! :) kurcze Ty takie preznty robisz,że aż chciałoby się być Twoim facetem heheh

reklama
hej dziewczyny :)

u mnie hm..ciezko stwierdzic spotkalismy sie porozmawialismy i wyjasnilismy sobie wszystko poczesci mialam duzo racji ale wiem ze nie zdradzil mnie a oszukal powiedzial ze zaluje przprosil i takie tam ale ja nie wiem sama narazie 3mam dystans troche sobie porozmawialismy i on stwierdzil ze nie mamy planow na przyszlosc mowie no nie bo nigdy nie chciales o tym rozmawiac na koniec dodal ze on to glupi jest:p i ma racje w sumie:D

Elisse gratulacje !!!!widze 2 cudowne kreseczki nie czekaj tylko mow swojemu czym predzej

kurde wszystkie w ciazy Cannela musimy wziasc sie do roboty ja tak bym chciala miec malenstwo:)

Zosiek ale Ty to masz niezle zycie az zazdrosze;)

Patrycja ale byloby fajnie gdyby wam sie teraz udalo :)

Mazia spoznione ale wszystkiego najlepszego opowiadaj jak tam u was data slubu ustalona?

wiecie co mam ciagle uczucie jakbym miala dostac okres a dopiero co byl i jakby mi sie siku chcialo non stop i piersi mi chyba urosly dziwne nie?:|

Do góry