reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

u mnie to samo ... na początku przez pierwsze 2-3 miesiące byłam w 100000% przekonana że będzie synek ... teraz już chyba serduszko podpowiada inaczej ... okaże się 4 maja jak dzidzia pokaże co tam ma między nóżkami :)

reklama
no u mnie chcąc nie chcąc rośnie drugi synek.. no trudno,.. będe miała pretekst do trzeciego dzidziusia :D
Hehehe - Michasia GRATULUJĘ syneczka a co do pretekstu - będę o tym pamiętała w przyszłości. ;-)

Renifer....wpadka powiadasz??? kontrolowana ma się rozumieć:-D:-D:-D:-D
My planujemy że trójka musi być i koniec...a jak będzie cos jeszcze to też super:tak::tak::tak::tak:. Najgorzej to chyba to całe towarzystwo pomieścić w samochodzie:-D:-D:-D
Hmmmm - ja Wam powiem kobietki, że ja prawie 100% byłam pewna na początku ciąży, że będę miała bliźniaki (z tytułu mojego szczęścia i faktu, że w rodzinie trafiła się całkiem spora grupka parek) - okazało się,że dzidzia jest 1. Ale nie zmienia to faktu, że bliźniaki pojawiały się w 80% przy drugiej ciąży... Choć póki co planuję 2 dzieci - nigdy nie wiadomo jakiego życie spłata figla - z moim szczęściemmm:happy::rofl2::laugh2:Post ptaszyna - Ty normalnie wzorowa matka polka jesteś!!! Szacuneczek. Ja się zastanawiam czy po 1 ciąży jeszcze kiedykolwiek "dopuszczę" męża do siebie, hehehehe:-p:sorry::-D

Melduję kolejnego chłopaczka w nasze ekipie :-D:-D:-D:-D:-D
Ptaszynko, prosze o dopisanie mojego synusia do listy - z imieniem na razie problem więc nie podaję. A co do ilości to też bym chciała trójeczkę

Melduję kolejnego chłopaczka w nasze ekipie :-D:-D:-D:-D:-D
Ptaszynko, prosze o dopisanie mojego synusia do listy - z imieniem na razie problem więc nie podaję. A co do ilości to też bym chciała trójeczkę

Gratki
już dopisałam

No u nas z imieniem jest ogromny problem więc narazie jest imię robocze Łucjan:-D:-D:-D:-D (bo śniła mi się Łucja) :-):-):-):-)

reklama
Do góry