Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata - a niestety mam siostre, z która niebardzo się dogaduję. I chyba dlatego chciałam mieć pierwszego synia a tu będzie Nela ..... ale u nas w rodzinie to prawie wszyscy "zaczynają" od córeczek więc to chyba genetyczne
Ja mam dwie siostry jedna młodsz o 3 lata, a druga o12. Z tą starszą zawsze się szamotałyśmy, okładałam ją strasznie, ale teraz jest supe, zwłaszcza że też jest w ciąży! Młodszą zawsze się opiekowałam i tak jest do tej pory, no i mamy wspólne hobby psy.
a ja mam starszą siostrę o całe 7lat i jest to stanowczo za duża różnica wieku,ja się postaram szybciej,a najlepiej w ciągu najbliższych 3 lat,o rodzeństwo dla mojej małej.:-)a zawsze chciałam mieć starszego brata,który miałby fajnych kolegów;-)