reklama

chłopiec czy dziewczynka?

chłopiec czy dziewczynka?

• bliźnięta - chłopcy ; )

Głosów: 0 0,0%
  • bliźnięta - dziewczynki ; )

• bliźnięta - parka ; )

• Wszystkich głosujących
    71
reklama
niekat, jakoś tak od początku zakładałam, że będzie dziewczynka. I bardzo chciałam mieć parkę. :tak::-D
No i czas zastanowić się nad imieniem.

Ja zawsze chciałam mieć starszego brata - a niestety mam siostre, z która niebardzo się dogaduję. I chyba dlatego chciałam mieć pierwszego synia a tu będzie Nela ..... ale u nas w rodzinie to prawie wszyscy "zaczynają" od córeczek więc to chyba genetyczne :-D

Ja mam dwie siostry jedna młodsz o 3 lata, a druga o12:szok:. Z tą starszą zawsze się szamotałyśmy, okładałam ją strasznie, ale teraz jest supe, zwłaszcza że też jest w ciąży! Młodszą zawsze się opiekowałam i tak jest do tej pory, no i mamy wspólne hobby psy.

a ja mam starszą siostrę o całe 7lat i jest to stanowczo za duża różnica wieku,ja się postaram szybciej,a najlepiej w ciągu najbliższych 3 lat,o rodzeństwo dla mojej małej.:-)a zawsze chciałam mieć starszego brata,który miałby fajnych kolegów;-)

Ja mam brata starszego 3 lata - ale byliśmy z innych klimatów, więc jego koledzy na nic się nie przydali :-D:-D:-D

mrowa - no to jak u Ciebie w tym roku wigilia, to będziesz miała naprawdę mnóstwo roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry