reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

Norge

Mamy październikowe 2007
Miasto
Bydgoszcz
Może to za wcześnie ....na takie pytania ale niektóre z nas może już na następnym USG poznają wstępnie płeć swojego dzidziusia ...:-)
Na razie możemy pisać o naszych przeczuciach może życzeniach .....,o tym na co wkazują nasze apetyty ????

znalazłam fajną stronkę na forum Mam w zaawansowanej ciąży zajrzyjcie tam -....zobaczymy może się sprawdzi....:-D:-D:-D

niestety nie potrafię tego przerobić na taką formę abyście po kliknięciu się tam znalazły ....jak potraficie to proszę przerobić :-)

Komu Ch

reklama
Bardzo fajny wątek....już wczoraj o nim myślałam :tak: :-)
Jak będziemy znały płec dzidziulki to będziesz mogła w swoim poście zrobic listę nas z przewidywaną płcią dzidziusia ;-) :-)

Ja tą tabelę już wcześniej widziałam :tak: Wg niej będe miała dziewczynkę :-) Ja zawsze o dziewczyneczce sobie marzyłam więc zobaczymy czy mówi prawdę ;-) Zresztą wg tej tabeli szanse na chłopca są raczej marne...ja mam 21 lat i dzidziuś został poczęty w styczniu ;-)​

buuuuuuuuuuuuuuuu a mi wychodzi chlopiec.
Moj maz tez bardzo by chcial dziewczynke bo juz 3 chlopcow ma wiec mam nadziej, ze ta tabelka klamie :)

A tak w ogóle to pewnie do ostatniej chwili jest niepewność .....

Mój brat oczekiwał chłopca ...ponieważ lekarz prowadzący twierdził ,że będzie synek .W domu wszystko czekało niebieskie .Po cc mojej bratowej z brzuszka wyskoczyła dziewczynka (która była ułożona pośladkowo ,miała pępowinkę między nogami a nie klejnoty :-D) Kiedy piguła podeszła do brata z małym zawiniątkiem i tekstem "piękna córeczka "Brat oznajmił ,że nie jego bo on czeka na synka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mała jest cudowna i nie wyobrażają sobie życia bez niej ale co jaja były to były .............

Obliczylam wszystkich mojej mamie sie zgadza. Natomiast byla mojego meza wedlug tej tabelki powinna miec 3 dziewczynki a ma 3 chlopcow :) wiec moze jest nadzieja

no jasne kaczusia z tą tabelką to tak jak z horoskopami i wróżbami ....to jest zabawa -relaksik......! nawet gdyby miało się sprawdzić to przypadek :-D

ja muszę zmykać niedługo do pracy ale sama jestem ciekawa ile mamusiek zajrzy dzisiaj do tej tabelki ???:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja chociaż nie traktuję tego za bardzo poważnie to nie mogłam się powstrzymać :-D

Ja ta tabelke opatrzylam juz sobie jak zaczynalismy sie starac o malenstwo ale jakos nie bylam przekonana, ze to ma jakikolwiek sens. Jak sie pokazaly dwie kreseczki to to i tak bylam bardzo szczesliwa.:-)
Skoro ma byc chlopiec to bedzie

A tu inne cudo do obliczania i wedlug tego wychodzi mi dziewczynka
Ancient Chinese Gender Predictor

reklama
Do góry