reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

O kurcze, ale tu chorobska!
U nas w piatek Tomek mial mega rotawirusa. Ledwo zyl: mial goraczke, lecialo z niego gora i dolem. Dzis od samego rana Alunia to przechodzi. Na szczescie nia ma goraczki i tylko rano byla padnieta i oslabiona. Nawet nie jest jakos na maxa marudna. A od 2 godzin i mnie bierze. Wszystko mnie strasznie boli, zoladek i jelita sie skrecaja, jest mi niedobrze i jest mi slabo. Normalnie tragedia...
Trzymajcie sie Mamusie chorych dzieci!

reklama
to chyba nie trzydniówka - tylko wysypka alergiczna - tempa dziś wieczór 38 a rano 37,5 i nie wiem czy jej podawac ten Biseptol czy nie????? Jutro zadzwonię do lekarza i się zapytam..... Marudna na maxa i apetytu brak ale kupy tylko 2 i troszkę śluzu.....

Trini nawet nie strasz...
my mamy kaszelek ale sie poprawia po zwyklej flegaminie i katarek leciutki.wodny.ale nie wiem czy to jednak nie alergiczne...

głuszek dużo zdrówka dla Marysi. Oby jej to szybko przeszło cokolwiek to jest.
a+t+? trzymajcie się kochani !!! Najgorzej jak cała rodzina choruje, bo w domu szpital :-( Dużo zdrówka !!!

Głuszek, Jakub się nie drapał, więc Marysię jakaś alergia dopadła :-(
Kubeł właśnie zaliczył 5 pobudkę od 21 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dużo zdrowia dla małych i dużych chorowitków.

to fajnie miałaś abryzka:)
moja ewa sie nie drapała przy 3 dniowce.a przy rozyczce nie wiem
a+t współczuję pamiętaj o bakteriach dla Aluni!

reklama
O kurcze, ale tu chorób !
a+t+? uwaga na odwodnienie przy rotawirusie ( mojej koleżanki córka się odwodniła expresowo a moja teściowa o 19.00 ją wzieło też góra i dół a o 22.00 juz leciała mojemu teściowi przez ręce i musiał wzywać pogotowie, więc dużo pić, pić , pić !
Głuszku mój Kacper też się nie drapał przy trzydniówce, ale lekarz powiedział, że może się drapać bo to trochę swędzi i kazał dawać mu wapno w syropie. Marudny był bardzo i to w czasie choroby i prawie tydzień po niej, jakoś go ta choroba tak wyciszyła, mało "mówił" był cichutki i jakiś taki smutny normalnie już zaczynałam się martwić że coś jest nie tak jakby nie moje dziecko !
Ale naszczęśćie wrócił do formy po około 10 dniach od choroby !

Do góry