reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Gluszek chyba wiekszosc mam tak ma!!
MOja jak jest przemeczona to czasem zasypia czasem nie.roznie.na noc zregoly pada w momencie,w dzien gorzej.
Moze nie mogla znow zasnac i sie rozdraznila i zdenerwowala.Jezu mam nadzieje ze jej to przejdzie jak najszybciej...dbaj tez os iebie!

Trin to dobrze! i to prawda co piszesz!choc nie zawsze! U nas taks ie trafia ze czy miala zapalnienie oskrzeli czy to campylobacter.to nikt po jej zachowaniu nie powiedzial ze jest chora...ale roznbie to bywa....

ja teraz tez mam schizy o Judyte bo od kilku dni wydaje nis ie goraca...a po chwili juz nie.dzis sie wkorzylam i zmierzylam temp i miala normalne 36.8 .
zaczela pokaslywac ale to mysle ze od slinienia sie bo tak ma.ale denerwuje sie czemu jest rozpalona po czym koniec.dziwne...

reklama
lilith no nasza Ania miała podobnie z tą temperaturą, tzn. ja jej nie mierzyłam bo miała takie skoki. Raz była gorąca a za chwilę już normalnie. Jak spała to nawet miała całe włoski mokre z potu :-(
abryz u nas momentami to nawet pić nie chciała !!! :no:

ale się maluszki pochorowały :-:)-(
mój też jest chory - środę i czwartek miał gorączkę 39 stopni - bierze antybiotyk - bo ma b. czerwone gardziełko i żeby mu nie było mało choróbska to wczoraj wywalił się i rozciął sobie usteczka - oj leciała mu krewka :-:)-:)-( - biedulek połówkę ust ma cały czas opuchniętą :-:)-:)-:)-(

głuszek 3 dniowke mozna miec raz,ewa miała 2 za kazdym razem inna wysypka.ale na buzi nie miala od tułowia się zaczęłó...

reklama
ma na tłowiu też i na raczkach ale zaczerwieniły się tez przeguby rak i nóg i sobie myślę czy to nie alrgiczna wysypka - ale marudna jest taka że :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: chodze od rana w pidżamie bo nic nie moge zrobic..... bosze mam nadzieje ze jutro jej to przejdzie...
No Gosiu było 39,3 - miałam ciepło. Ty też biudlko sie trzymaj i ucałuj Mireczka od ciotki z BB
Biedronka ja słyszałam że niby raz ale dużo dzieci miało często więc juz nic nie wiem

Do góry