reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Jak Kacper był chory i byliśmy u Pani doktor to ona zdziwiła się że Kacper ma jeszcze duze ciemiączko gdzieś 2,5X2,5 pytała o witaminkę D3 ale my podajemy codziennie 1 krople do buzi. Powiedziała zeby sie na razie nie martwic i ze najwyzej we wrzesniu zwiekszymy dawke na 2 krople. No ale kurcze ja caly czas o tym mysle, a jak to ze mu tak wolno to ciemiączko zarasta to objaw jakiejs choroby jest?
No sama juz nie wiem ?!

7 dni chyba ze u Ignaca ktory chodzi z katarem ood zeszlej niedzieli czyli juz z 10 dni....

Anzk - gdyby to bylo cos strasznego to by lekarka zreagowala - po prostu jestescie pewnie w mniejszym %cie ktoremu wolno zarasta

Aga

anzk nie martw sie, mojemu za to zaroslo bardzo szybko, urodzil sie z ciemiaczkiem 0,5 cm x 0,5 cm i po kilku miesiacach juz nie mial.

anzk mojej Kiniu.śce też bardzo wolno zarastało i wielkie miała,a potem jakoś nagle i teraz ma małe na opuszek palca,ale ona zawsze dostawała 2 krople vigantolu i 5 juvitu multi,aha, ale babka mówiła,że normalne ma ciemiączko,

reklama
Do góry