reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

mandarynka - no mój tez juz si ez katarem męczy ponad 2 tygodnie:-(
Kasiunka - współucia trzydniówki i tej olropnie wysokiej temperatury - ja bym chyba padłą jak Mirek by mi tak padł:-(
Biedronka - uściski dla Kini
Zdrówka dla wszyskich maluszków

reklama
dzięki grosiek i kurde co te maluchy tak chorują?????????
Aniu,ale warum by jej ta pokrzywka wylazła dopiero tera,kiedy byłam w chacie gorączka była okropna,a nic nie wylazło.choć jak si ę tera chłodniej zrobiło to nic jej nie wyłazi takiego ino parchy jakieś i wciąż nie wiem co to...next week ide na szczepienie to może się dowiem czegoś

Mój Kacper dziś w nocy miał gorączkę, był bardzo rozpalony, i główka i rączki, nie mierzyłam mu bo szybki termometr sie zepsuł a ten rtęciowy to do d..y dla malych dzieci.
Dałam mu Ibufen i po pół godzinie ostygł i spał spokojnie do rana! Kurcze nie wiem z czego ta gorączka kataru nie ma, nie kaszle ???? Może to efekt tej szczepionki ale tak po tygodniu dopiero ? Szczepienie miał w zeszły poniedziałek.
No nie wiem musze go poobserwować !

Biedronka, ja kiedyś wyciągnęłam Kubła z wanienki i wyglądał, jakbym go czymś poparzyła. Po kilku godzinach zeszło. Podejrzewam, że to była reakcja na coś, co zjadłam. Ale przyczyny mogą być różne :-)

U nas znowu w nocy byłą temperatura 39,00 stopni. Kurcze od czego to jest, dalej kataru, kaszlu brak... może to zęby oj oby zęby ! jak mu do jutra nie przejdzie to idę do lekarza.

odkad adas goraczkowal prawie tydzien temu ma czesciej rzadsza kupe. nie calkiem rzadka, ale taka malo spojna :baffled: a dzis juz dwa razy zrobil po troche takiej rzadzizny :baffled::baffled: ma humor, zachowuje sie jak zwykle, je jak zwykle... co mam mu dac , zeby sciesnic troche twe kupeczke???

biedne dzieciaczki niech szybko zdrowieja...male i wieksze dolegliwosci precz!!

A mi dzis dopiero jakas nowa pediatra powiedziala, ze Alek ma wedrujace jadro tzn jeszcze nie zeszlo i ze jak nie zejdzie do 2 r.z to bedzie trzeba isc na zabieg chirurgiczny:baffled: Qrde nikt mi przez te 13 miesiecy ani razu nie powiedzial nic o tych jadrach a sprawdzaly za kazda wizyta:confused::dry:

reklama
Do góry