no mi np lekarka pstatnio z Wiktorem stwierdzila ze to infekcja wirusowa (antybiotyki sa na bakteryjna) i kazala jakies tam leki brac, po czym stwierdzila ze jesli goraczka nie przejdzie po 1 dniu to moze wtedy zastosowac antybiotyk. przepisala mi go ale nawet go nie wykupilam bo to tylko strata kasy. raz juz dalam Wiktorowi niepotrzebnie antybiotyk i potem zalowalam ze nie kierowalam sie swoim rozumem.
Maxin, z Wiktorem juz wszystko OK.
Maxin, z Wiktorem juz wszystko OK.
Normalnie najmniej robi 3 ale jest od 3 do 5 tak normalnie i sa wlasnie zazwyczaj luzniejsze a jak ma rozwolnienie to wali z 8 i dostaje odparzenia tylka
teraz juz mu przeszlo praktycznie ale smekty nie ruszal nawet przez sen normalnie odzucalo go. A i teraz ma wogole faze anty owocowa wiec moze sam sobie tez tym regoluje bo przeciez od owocow jest zadsza kupa a on robi sceny pol godzinnego ryku jak mu sie chce dac cos z owocami, nie no sory toleruje jedynie banana. A dzis dalam mu spokoj bo chisteryzowal wlasnie przy probie podania deserku tego sliwka z jablkiem i dalam mu kawalek buly a po jakim czasie dalam mu jeszcze raz sprobowac i nagle zjadl pol sloiczka
mowicie ze to tez na rozwolnienie...ja myslalam ze ogolnie suszone sliwki sa na zaparcia dobre
na szczęście teraz śpi