reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

lilith mówisz o śwince,odrze,różyczce???
po 1 to podobno (przynajmniej tak nam pediatra mówiła jak szczepiłam ewę)że powikłania po niej to się zdarzały,ale dawno temu
po2 nie możesz odmówić chyba
po3 zawsze możesz poprosić o receptę na inną szczepionkę na odrę świnkę i różyczkę i sobie za nią zapłacić

bo chyba nie o ospę chodziło???

reklama
Co do odmowy masz takie prawo.ze na wlasna odpowiedzialnosc w tej chwili nie szczepisz.ale to sie musze dokladnie dowiedziec.
ale ja problemu nie mam bo poprosze innego lekarza ktory Judi prowadzi by narazie zgody nie wyrazil bo cos tam ble ble ble:)

ja nie mam powodów,by nie szczepić Kini,skoro mój lekarz zapewnia mnie,że to bull shit to ja mu wierzę...zwłaszcza,ze ewa pójdzie do przedszkola i różnych gówien do chaty naznosi,więc wolę,żeby Kiniuśka była zaszczepiona... no i przepraszam,ale nie będę czytać.Naczytałam się przy Ewie i pytałam wtedy pediatrę,ale o tym już pisałam,bo przecież chyba właśnie wtedy dopiero weszła obowiązkowo ta szczepionka

Biedronka ja tam nie mam az takiego zaufania.kazal mi podawac zymafluor a dzis dentysta zakazal.
kazdy zrobi to co uwaza za stosowne.:)
Ja chce na A na Pneumo ale to pozniej bo jaks ie idzie do przedszkola to jest najgorzej.chcialam bardzo na rotawirusy ale nie zdazylam:(
a co to to meningo?

no te sepsy ostatnie w poznaniu to były przez meningokoki są ABC,ale szczepionka jest tylko na C dostępna u nas,a sepsę wywolały B, to jak żółtaczka C nie ma szczepionki na to,ale mi lekarka odradziła kosztuje 120zł
a czemu nie zdążyłąś na rotawirusy???

Badania wykluczyły, że szczepionka przeciwko odrze, śwince i różyczce powoduje autyzm. Piotrek był nią szczepiony dwa razy.
Kubła chyba zaszczepię na rotawirusy, a na resztę, jak będzie szedł do przedszkola. Zobaczę jeszcze.

reklama
WSZYSTKIE CHORUBSKA SIE JAKOS MUTUJA,WRR....MOJA JA NA RAZIE OSPA SIE NIE ZARAZILA OD gEORGA

KURCZE CO PISZECIER TO MNIE PRZERARZA:szok:

Do góry