reklama
O
Oleńka27
Gość
a ja jestem wsciekła bo moje dziecko chodziło tydzien z zapaleniem uszka kur... poszłam do lekarza i mówie ze ma gorączke 38 i jest marudny duzo płacze a ona ze to zęby albo 3 dniówka!!!! do uszek nawet mu nie zajżała
w niedziele wezwałam prywatnie lekarza a on odrazu ze zapalenie uszka ma i antygiotyku kurw jak chodził by jak dalej to mógłby miec problemy ze słuchem!!!
w niedziele wezwałam prywatnie lekarza a on odrazu ze zapalenie uszka ma i antygiotyku kurw jak chodził by jak dalej to mógłby miec problemy ze słuchem!!!
abryz
MAJOWA MAMA'06
Anno-Biedronko, to co Pieter zjada 2 razy dziennie, to ISKIAL (rzeczywiście jakiś mocniejszy się zrobił, bo jego choroby - chociaż częste - szybko przechodzą, bez antybiotyków, oby tak dalej). :-)
A witaminę D3 powinno się dawać dzieciakom w porach jesienno - zimowych do 18 roku życia :-)
A witaminę D3 powinno się dawać dzieciakom w porach jesienno - zimowych do 18 roku życia :-)
wiem o tej wit d3,bo jak pytalimy się kiedy ewa miała chyba 2 lata ile toto trza jej dawac to też nam powiedziała,że do 18,ale my jej kupujemy multivitamol(bo jest z żelazem)powyżej roku i tam też jest d3,a teraz jej dajemy taki,co dla Kini mamy multi cerutin czy jakoś tak więc też ma d3,poza tym ewa to mała lekomanka
abryz
MAJOWA MAMA'06
Mam ciotkę w punkcie szczepień, ale jeszcze nie szczepiła, więc nie znam ewentualnych powikłań i trochę się boję.
Ale mówią, że w tym roku ospa jakoś strasznie się zmutowała i daje różne powikłania (u ciotki w ośrodku jest dzieciak z rozmiękającym mózgiem, czy jakoś tak)
Ale mówią, że w tym roku ospa jakoś strasznie się zmutowała i daje różne powikłania (u ciotki w ośrodku jest dzieciak z rozmiękającym mózgiem, czy jakoś tak)

reklama
jak mowicie o tej szczepionce to ponoc dzieci autyzmu od niej dostaja i innego syfu.w polsce to zawsze taki burdel.w innych krajach dzieci szczepi sie pozneij.
Ja najprawdopodobnije bede albo przeciagac albo nie wyraze zgody i juz.
Ja najprawdopodobnije bede albo przeciagac albo nie wyraze zgody i juz.
Podziel się: