reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

No smiech to u niego nie jest, raczej moze własnie cos sobie wymyslił i tak sie bawi głosem mam nadzieje...jak dojda inne objawy to pewnie przejde do lekarza.

reklama
Wiesz co mój ostatnio mówi takie jakby "k" i brzmi to trochę jak odchrząknięcie :) Sama nie wiem czy w ten sposób po prostu się bawi głosem czy faktycznie odchrząkuje wydzielinę z gardła :)
Pzdr
Aga

Kubeł "khgha", jak się nad czymś skupia albo próbuje nas straszyć. Wydaje mi się, że jak maluchy kaszlą, to otwierają buźki, a przy tym wydawaniu dźwięków ustka mają raczej niezbyt otwarte :-)

No własnie tez mi sie wydaje ze to zabawa głosem...uspokoiłyscie mnie ze nie tylko moj tak robi...
Abryz nie chodziło mi o kaszel bo to nie brzmi jak kaszel tylko własnie bardziej jak odrzakiwanie czegos z gardziołka:tak:

u nas dalej takie rzężenie w nosie - pobno to od zębów

Lilit bardzo współczuje - ale podobno przy typowym AZS wysypka moze byc niezależnie od alergenów..... NIe martw się tymi sterydami - my tez już na nich jedziemy - nie mamy wyjścia bo jak wylezie wysypka to bez sterydu bardzo długo schodzi

A co myslisz o Elidelu albo Protopicu?
mam Elidel kurde ale noje sie go uzyc .czytalam na forach straszne rzeczy o nim...ale znow jest bez sterydow i super pomaga....
Tak to prawda co pisalas a ja jestem tego doskonalym przykladem....
i to wlasnie jest przerabane dlatego tez olalam pewne zakazy i daje je to co dawniej w bardziej urozmaicownych formach.np gulasz , nalesniki , placki bananowe.

a u nas Mirek dostał katar nie od Bebilonu Pepti - tylko moja mama przez pomyłkę dała mu kaszkę mleczno - ryżową - na mleku modyfikowanym. No coż tak bywa.

Dzis mamy wizyte u alergologa....no nic zobaczymy co powie.
W srode rano wyjazd do katowic po poludniu mamy bioderka- mam nadzieje ze ostatnia 3 wizyta:)
A w czwartek mam dentyste:(

Powiedzcie mi czy skaza moze sie objawiac tak ze tylko te policzki sie robią takie rozowe i suchawe a zadnych innych objawow nie ma...przynajmniej na razie? Qrde u nas w rodzinach z obu stron nikt nie był uczulony i to praktycznie na nic...skad biorą sie te badziewia to chyba kolejna z chorob cywilizacyjnych bedzie:sick: Alergie to podobno wynik zachodniego stylu zycia...i to szczegolnie w miastach , bo na wsiach jest tego o wiele mniej...Przebywanie w zamknietych pomieszczeniach, zanieczyszczenie srodowiska i zbyt mały kontakt organizmu z bakteriami i wirusami w naturalnym srodowisku. Troche sobie poczytałam w necie i najbardziej mnie przeraza zjawisko zwane marszem alergicznym...jakos tak...to znaczy ze jedne objawy przechodzą w nastepne coraz gorsze i tak dzieci ze skazą sa nastepnie uczulone na alergeny wziewne, dotykowe, pyłki no wiec potem te katary sienne i wkoncu astma:sick: bez sensu to wszystko...Bosze jakie te nastepne pokolenia bedą biedne...buuu:-(

reklama
no u wiktora wlasnie teraz to tylko jak zje cos z mlekiem to wlasnie szorstkie policzki dostaje i za uszami. w sumie nie wyglada to jakos strasznie ale to jest wlasnie skaza.

Do góry