reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Może to być od butów, jak nóżki się pocą i wyciąga mokre to tak jak u dorosłego ale dzieci mają delikatniejszą skórkę dlatego to szybciej idzie.
Nie martw się pewnie da jej jakąś maść przeciwgrzybiczą and that's all !

reklama
Meldujemy sie po wizycie czyli diagnoza
raczkowanie (nieprawidłowo)
wstawanie przy meblach(nieprawidłowa
osrodek równowagi słabo
co wskazuje na zakłucenia w układzie nerwowym i psychosomatycznym
zalecana rechabilitacja i wizyta u psycholoszki na okreslenie rozwoju w skali( nie wiem czy dobrze zapamietałam) indochinskim
wizyte mamy 21.03 ciekawe co wyjdzie. Ogólnie 4na 6 ciu lekarzy stwierdziło ze moja Natala jest nadpobudliwa wskazana rehabilitacja i terapia shorzenie wczesnie wykryte ma szanse na zniwelowanie odruchów i zachowan charakterystycznych i typowych
nie wiele kumam ale chyba nie wiele dobrego z tego:-(

Heksa napewno wszystko bedzie dobrze!!!!!Natalka to cudna dziewczynka i jak pisalas jak szybko wszystko zaczniecie napewno bedzie dobrze!!!
Wszyscy trzymamy za was mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
calusy dla Natalki!

No i my oczywiśćie też trzymamay kciuki! Szczęście to to że szybko wykryte i da się szybko zrehabilitować ! Powodzenia !

W nawiązazniu do problemu Heksy czy wy byłyście kiedyś ze swoimi dziećmi u neurologa ? Ja czytałam że każde niemowlę powinno być zbadane przez neurologa podczas rozwoju do 1 roku ( poza badaniem przy porodzie ) . Ja nie byłam i szczerze powiedziawszy mój lekarz też jakoś nigdy nie kwapił się żeby skierować nas na takią standardową wizytę-badanie neurologiczne. A nistety wielu pediatrów nie jest w stanie zauważyć nieprawidłowości neurologicznych u dizeci!

reklama
Mysmy były u neurologa, bo Mani tak około 4 miesiaca drgała jedna nóżka, okazało sie jednak, że wszystko jest w porządku

Do góry