reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Dużo zdrówka dla Polci i Alusia!!!!
Jeszce raz dzięki.
Wiecie co , zaczynam się już coraz bardziej martwić- u lekarza byłyśmy w poniedziałek i od po. Pola bierze antybiotyk i Flegaminę. Ale zamiast poprawy jakby się jej jeszcze pogorszyło: tz. katar może troszkę mniejszy, ale kaszle o wiele więcej (może po Flegaminie, bo jest wykrztuśna) . Z tego wszystkiego najgorsze jest to, że zaczęła bardzo ciężko oddychać, jakby nie mogła złapać tchu i każdy wdech, czy wydech jest bardzo świszczący, wręcz charczący. Nie wiem, czy iść znowu do lek.

Kontrola miała być w przyszły pon.- jak się skończy antybiotyk.
Z drugiej strony boję się , żeby nie przeszło w zapalenie płuc!!!
Poradźcie co robić!
Wiecie co , zaczynam się już coraz bardziej martwić- u lekarza byłyśmy w poniedziałek i od po. Pola bierze antybiotyk i Flegaminę. Ale zamiast poprawy jakby się jej jeszcze pogorszyło: tz. katar może troszkę mniejszy, ale kaszle o wiele więcej (może po Flegaminie, bo jest wykrztuśna) . Z tego wszystkiego najgorsze jest to, że zaczęła bardzo ciężko oddychać, jakby nie mogła złapać tchu i każdy wdech, czy wydech jest bardzo świszczący, wręcz charczący. Nie wiem, czy iść znowu do lek.

Z drugiej strony boję się , żeby nie przeszło w zapalenie płuc!!!
Poradźcie co robić!
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Kasiunka, moim zdaniem powinnas zadwonic do przychodni i sprobowac porozmawiac z Waszym pediatra...jesli antybiotyk jest nietrafiony a dziecko ma problem z oddychaniem i martwi Cie to to konieczniwe kaz ja osluchac...do poniedzialku jeszcze dlugo ..a jesli wszystko ok to bedziesz miala spokojniejsze 4 dni...
Angi Kacper też mial czerwone gardlo pierwsza diagnoza byla zapalenie gardla.! Także jescze raz powiem myślę, że to trzydniówka! Czejaj jak go wysypie !
Kasiunka ja bym na twoim miejscu zadzwonila do lekarza do poniedzialku jeszcze sporo czasu ! Po co się masz martwić !
Caluski dla chorych :sick: dzieciaczków i ich zmartwionych mamuś
Kasiunka ja bym na twoim miejscu zadzwonila do lekarza do poniedzialku jeszcze sporo czasu ! Po co się masz martwić !
Caluski dla chorych :sick: dzieciaczków i ich zmartwionych mamuś

Biedna Polunia! Kasiunka tez mi sie wqydaje ze powinnas sie skonsultowac z lekarzem.
My bylismy dzis u lekarza i wyniki sa w pozadku, pluca czyste nawet gardlo juz tez. Od rana ma juz normalna temperature i w sumie zadnych obiawow...no moze troszke zadsze kupy
Ped. powiedziala ze albo to jakis drobny wirusek albo zeby beda szly i to mozliwe ze kilka na raz bo jak mu tam sprawdzala to pokazala mi z piec miejsc w ktorych moze isc zab...takich wzgorkow z bialawym sladem...tylko ze w te zeby to juz mi trudno uwiezyc bo tyle razy mialy juz byc...no ale kto wie...w sumie nigdy nie mial goraczki i rozwolnienia to moze czas najwyzszy na zeby...A czy w trzydniowce to jest goraczka przez 3 dni? Bo jutro bedzie 3 dzien wiec dopiero jutro by se pojawila ta wysypka ewentualnie...tyle ze on juz nie goraczkuje, no i ped. tez nic o trzydniowce nic dzis nie mowila
Dla mnie wazne ze wyniki sa w pozadku i plucka czyste
My bylismy dzis u lekarza i wyniki sa w pozadku, pluca czyste nawet gardlo juz tez. Od rana ma juz normalna temperature i w sumie zadnych obiawow...no moze troszke zadsze kupy

Dla mnie wazne ze wyniki sa w pozadku i plucka czyste

reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
shit...my z kina wróciłysmy z goraczka...juz w nocy Mania wydala mi sie cieplejsza...a teraz ma 39 stopni :-(, zero innych objawow...wiecalbo znowu zeby albo kurde nie wiem co??!!

Podziel się: