reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
My chorujemy od piątku temperatura katar i gardło. Już jest lepiej Julka prawie zdrowa my dalej zakatarzeni :-(

Angie, wysypka na czwarty dzień :-)
Kasiunka, marsz do lekarza (może antybiotyk w zastrzykach byłby skuteczniejszy).

ŻYCZĘ ZDROWIA WSZYSTKIM CHOROWITKOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jedne dzieci zdrowieje drugie choruja

moja dzis od rana robi kupy juz 4 poszly,co nowa to rzadsza,przed wyjsciem tak nasaskudzila,wylewalo sie z nogawek,nigdy takiego czekgo niewiedziala,szok,ja oczywiscie rzucawka z zapachu,NATKA przerarzona co w wannie robi,straszny messsssss,George od wczoraj tez cos nie bardzo sie czuje,on zas wymioruje,kurcze chyba palneli jakiegos bakcyla w klubie,ktorym bylismy,wrr.........

Moja Ala tez chora - gardlo osluzowane i czerwone... Tomek ja zarazil (ma zapalenie zatok) Alusia dostaje Eurespal i tantum verde. No i znow uslyszelismy, ze skora wyglada jak przy AZS :-( Załamka :-( W przyszla srode idziemy na kontrole i "przeglad".

Zdrowka dla dzieciakow!

Bardzo wszystkim współczuję. Życzę dużo zdrówka dla dzieciaków.
Gdzieś ostatnio czytałam, że szczyt zachorowań (przeziębienia, grypa) wypada właśnie w marcu.

Ups, ale się maluchy pochorowaly:-( !
Wszystkim życzymy zdrówka !
Maxin78 może to ten rota wirus ( grypa żoladkowa ) Nati leci dolem a Georg wymiotuje - to teraz na topie ! Tak jak pisala Mandarynka Marzec to niestety najlepszy czas na wszelkiego rodzaju wirusy!

no na szczesce dzis dzieciaki lepiej:tak: zobaczymy jak bedzie poznej

wcale sie nie dziwie ze marzec taki chorowity,u nas dzis pada od rana snieg,szok:szok:

reklama
Do góry