reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Mojemu tez sie cos dziwnie ostatnio porobilo...w sumie dzis juz lepiej jadl ale od jakiegos tygodnia ma gorszy apetyt i sporo niedojadal kaszki, owoce, ktore b. lubil...jedyne co dobrze mu szlo to obiadki sloikowe same albo z pulpetem:confused:

reklama
A u nas to jednak była trzydniówka....

Kurcze ale się porobiło - ile dziecizaków chorych!!!!! DUżo zdrówka dla wszytskich!!!!

A Marysia ma kurzajkę - teraz to juz nawet dwie bo sie rozniosła.... kurna jak nie urok to sraczka- jutro idziemy do lekarza.....

Duzo zdrowka dla wszystkich malcow!
U nas lepiej, ale cos ta cholerna gradowka na oczku sie zaczerwienila, az sie boje :-( Wczoraj 2 osoby z rodziny (bylismy u moich rodzicow i Tomka siostry) sie mnie zapytaly co Alusia ma na oczku, a wczesniej nikt nie widzial mimo, ze pokazywalam gdzie ona jest. Znaczy to, ze sie porobilo gorzej (od czasu badania u okulistki cholera). Juz sie zaczynam martwic znow :-( Na szczescie w srode na "przeglad" do lekarki - zobaczymy co powie.

A+T nie chcę cię straszyć, ale ta gradówka to straszne cholerstwo. Już ci wcześniej pisałam o tym synku mojej znajomej, który jest nawet już po dwóch zabiegach (pod narkozą- bo dzieciom inaczej nie robią) usuwających gradówkę- a ona stale powraca:baffled:

kuźwa, Kasiunka, ja juz jestem przerazona. Jutro jedziemy do pediatry i moze podskoczymy do szpitala do okulisty, bo mamy skierowanie na konsultacje i na ewentualny zabieg :-( ale peniawe mam na maxa. A w jakim wieku byl ten chlopiec jak byl pod narkoza?

Bzlismz na kontroli.niestetz dalej antzbiotzk kasyel cholernz nie chce pryejsc katar tey....i uszka bola do tego ida zeby tylne i to powoduje wiekszy bol.i nadal baaaardzo niewiele je...

u nas nie kurzajka na szczęście....... podobno to jest od trzydniówki - jakieś bakteryjne - dostałam na to antybiotyk (do smarowania miejscowego) i jak nie zejdzie do miesiaca to mam przyjść na kontrolę.

A+T nie martw sie - moze to się da usunać bez operacji. Przecież operacja to ostaecznosc@!!

reklama
A+T miał około 1,5 roku. Dzieciom nie robią inaczej, bo to przecież zabieg na oku- i nie mogą się poruszyć, ale może uda wam się pozbyć się tego lekami. Trzymam kciuki.

Do góry