reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Ja też idę jutro na szczepienie, bo mały jak miał 6 tygodni nie mógł być szczepiony bo czekaliśmy na wyniki badań, ciekawe jak to zniesie

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza. Po odstawieniu piersi podawałam Ani nadal Bebiko 1 i niestety wysypka nawróciła oraz wszystkie inne objawy skazy białkowej. Dlatego chciałam to potwierdzić i zmienić mleczko. Lekarz stwierdził, że to skaza i przepisał nam Nutramigen.

oj Trini to nie fajnie - a to drugie mleczko to jest sojowe???

Dziewczyny mam pytanie - czy waszym dzieciom zrobił się taki brzydki odczyn na rączce po tej szczepionce na gruxlice co ją dzieci dostały po urdodzeniu?? Małej sie to robi coraz większe i w środku jest jakby ropa. Nie ruszam tego ale nie jestem pewna czy to jest prawidłowo - nie wiem czy mam robic panikę i leciec do przychodni. Napiszcie czy też tak miałyście????

uff no to ulga
Kropecka mojej jakiś tyg=dizń temu t owylazło i zaczeło ise robic coraz większe - a ropka w środku jest od dwóch dni

reklama
gluszek, nutramigen to w ogole nie jest mleko tylko preparat leczniczy mlekozastepczy. soi tez nie zawiera. jest strasznie niedobre i smierdzi :/

Do góry