reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
to moze twje dziecko czarownica umie leżeć spokojnie jak jej zakładasz ten woreczek moja już 6 zużyła i chce sie wściec - kopie nóżkami i ona się odkleja a jak papmeprsa założe to siki sa w papersie a nie w woreczkuNazbierałam dizs 5 ml i zawiozłam na posiew moczu. Tyle wystarczy na posiew i zobaczymy.Maxin normy sa podane na wynikach :)

zosia to szaleniec!!!! przykleilam jej z samego rana zalozylam pieluche i dalam mleko troche sie pobawilysmy i za chwile bylo siku w woreczek!!! przy tym pilnowalam by zabardzo nie fikala!! wyniki wyszly ok

Ja Judi od 3 miesiace juz tego nie daje bo jak dla mnie to jest do dupy....albo nie da sobie przylepic albo jakims cudem zerwie....

Ja tam nie wiem gdzie mam sie udac z tym fantem bo mnie to wqr...:wściekła/y: Zadaja rzeczy niemozliwej u mnie w labolatorium...zeby nasikało 20 ml za jednym siknieciem jane:baffled: :no: Nie wiem gdzie mam jezdzic z tym bo to labolatorium mam pod domem Qzwa! a i tak nie wiem czy w innym miejscu nie bedzie to samo:-(

Dzis znowu zrobilismy probe z moczem i w koncu przyjeli. Była jakas inna baba w okienku i maz powiedział ze wiecej dziecko nie zrobi i juz. W wynikach napisali, ze badanie w malej ilosci moczu 7,5ml wiec moze byc nie niemiarodajne. Bakteri nie ma i chyba w miare jest ok ale dowiem sie wiecej na szczepieniu.

reklama
Do góry