reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

A my idziemy jutro z naszym małym do lekarza bo pani doktor w przychodni przy szczepieniu stwierdziła ze on ma duże ciemiaczko:baffled: i w ostatnim miesiacu głowka urosła 2 cm a do tej pory rosła po 0,5 cm. Martwie sie choc inne mamy mi tłumaczyły ze to ze dziecko ma duze ciemiączko to nic strasznego bo niektorym dzieciom to do roku zarasta. Ale i tak sie martwie. Przy okazji lekarz sprawdzi jego zdolnosci ruchowe:happy:

reklama
Gluszku calkiem mozliwe bo moja zas ciagle spi:)I jak spi od 17 do 18 to po 19 juz idzie na noc spac:)A wczesneij spala do po 15:)

Kasiunka a daj paracetamol w czopkach!

Korde ja ide jutro na usg nerek a we wtorek do lekarza bo ta wysypka sie juz strasznie rozrosla i teraz mi nei wmowi ze to od sliny bo ma ja tez w zgieciach lokciowych czyli tak jak ja mialam AZS.:(
No i musze o to ciemie spytac bo on zas ostatnio go nie sprawdzil a ja sierota z nerwow nie spytalkam:(

Lilith pewnie ci każe wycofać z diety wszytstkie potencjalne alegeny. Przerypane..... I@nka u nas na odwrót za małe ciemiączko. A tak w ogóle to co te dzieci mają z tym spaniem????

Gluszek watpie czy przy AZS tak kaze.wydaje mis ie ze przepisze masc na sterydach narazie! ja tak wlansie mialam poki nie wykryli alergi pokarmowej konkretnie w szpitalu....

reklama
aby Polci ktarek przeszedl
aby Mirus juz nie plakal i dlam mausi wytchnac

ja wczoraj musialam dac malej calpo bo tak plakala przed zasnieciem,och te zeby,ale podzialalo bo przespala cal noc

Do góry