czarownica
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj mały ma obecnie obwód głowy 43,5 a miesiąc i chyba tydzień temu miął 41,5 i lekarz uwaza ze za duzo urosła. Starsznie sie martwie zeby to nie była ta krzywica:sick:a o co chodzi z tym ciemiaczkiem?? co to znaczy ze glowa za duzo urosla??
mi kiesys lekarz powiedzial rodzinny ze zosia tak na oko ma za dzua glowe! ale ja poszlam do swojego lekarza pediatry zmierzyja ja i powiedizla ze jets ok wszytko w normie!!! I@nka a ile cm ma glowa twojego maluszka??
jak młody dostał uczulenie na buzi to przepisała nam Latikord masc (nie wiem czy dobrze napisałam) i szybko zeszło.Gluszek watpie czy przy AZS tak kaze.wydaje mis ie ze przepisze masc na sterydach narazie! ja tak wlansie mialam poki nie wykryli alergi pokarmowej konkretnie w szpitalu....
Gluszek watpie czy przy AZS tak kaze.wydaje mis ie ze przepisze masc na sterydach narazie! ja tak wlansie mialam poki nie wykryli alergi pokarmowej konkretnie w szpitalu....
Powiedział ze jak chce to moge z tym isc do specjalisty do tej pory głowka rosła prawidłowo tylko teraz tak jakos. mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk głowyKasunka :-( strasznie mi przykro :-( . Mam nadzieję że Polcia szybko wyzdrowieje ...
Ink@ i co powiedział ten lekarz na tą głowę, skierował Cię na jakieś badania ???
Tak mi się przypomniało że jak byłam w ciąży to lekarze mówili mi że ma za małą główkę o 2 - 3 tygodnie :-( . Byłam w strachu przez pół ciąży a młoda urodziła się z normalną główką uffffffff