reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

a o co chodzi z tym ciemiaczkiem?? co to znaczy ze glowa za duzo urosla??
mi kiesys lekarz powiedzial rodzinny ze zosia tak na oko ma za dzua glowe! ale ja poszlam do swojego lekarza pediatry zmierzyja ja i powiedizla ze jets ok wszytko w normie!!! I@nka a ile cm ma glowa twojego maluszka??

reklama
Lilith przeciez AZS jest na tle alergicznym? Tak zawsze myślałam a steryd dizłą tylko na chwile bo póki jest alergen jest i AZS. Czy ty tak nie mialaś? Za duze ciemiączko to moze być objaw krzywicy a za małe to własnie moze głowa nie rosnać.

a o co chodzi z tym ciemiaczkiem?? co to znaczy ze glowa za duzo urosla??
mi kiesys lekarz powiedzial rodzinny ze zosia tak na oko ma za dzua glowe! ale ja poszlam do swojego lekarza pediatry zmierzyja ja i powiedizla ze jets ok wszytko w normie!!! I@nka a ile cm ma glowa twojego maluszka??
moj mały ma obecnie obwód głowy 43,5 a miesiąc i chyba tydzień temu miął 41,5 i lekarz uwaza ze za duzo urosła. Starsznie sie martwie zeby to nie była ta krzywica:sick:

Ojej I@nka nie znam się na tym:no:

A u nas nie najlepiej. Właśnie wróciłyśmy od pediatry.
No i Pola ma zmiany zapalne w oskrzelach, wydłużony oddech (czyli duszności) wszystko prawdopodobnie przez tą cholerną alergię. Jak się poprawiła skóra to przeszło na oskrzela. Mamy furę leków, w tym niestety antybiotyk- żeby nie przeszło na płuca:-:)-:)-(
W razie dalszych kłopotów z oddychaniem, mamy koniecznie jechać na pomoc doraźną, bo ponoć u tak małych dzieci wystarczy chwila, żeby zaatakowało płuca:sick::sick::sick:

Gluszek watpie czy przy AZS tak kaze.wydaje mis ie ze przepisze masc na sterydach narazie! ja tak wlansie mialam poki nie wykryli alergi pokarmowej konkretnie w szpitalu....
jak młody dostał uczulenie na buzi to przepisała nam Latikord masc (nie wiem czy dobrze napisałam) i szybko zeszło.

Kasunka :-( strasznie mi przykro :-( . Mam nadzieję że Polcia szybko wyzdrowieje ...
Ink@ i co powiedział ten lekarz na tą głowę, skierował Cię na jakieś badania ???

Tak mi się przypomniało że jak byłam w ciąży to lekarze mówili mi że ma za małą główkę o 2 - 3 tygodnie :-( . Byłam w strachu przez pół ciąży a młoda urodziła się z normalną główką uffffffff

Gluszek watpie czy przy AZS tak kaze.wydaje mis ie ze przepisze masc na sterydach narazie! ja tak wlansie mialam poki nie wykryli alergi pokarmowej konkretnie w szpitalu....

Lilith ja bym się na twoim miejscu ze sterydami wstrzymała. Judi będzie miała czas na to w ostateczności. Przecież skóra uodparnia się i w razie zaostrzenia nic nie pomoże. :baffled:
Ja uważam tak jak Głuszek, że powinnaś znaleźć alergen. Pola też ma objawy AZS- ale po odstawieniu od cycka i przejściu na Pepti- skóra znacznie się jej poprawiła.

reklama
Kasunka :-( strasznie mi przykro :-( . Mam nadzieję że Polcia szybko wyzdrowieje ...
Ink@ i co powiedział ten lekarz na tą głowę, skierował Cię na jakieś badania ???

Tak mi się przypomniało że jak byłam w ciąży to lekarze mówili mi że ma za małą główkę o 2 - 3 tygodnie :-( . Byłam w strachu przez pół ciąży a młoda urodziła się z normalną główką uffffffff
Powiedział ze jak chce to moge z tym isc do specjalisty do tej pory głowka rosła prawidłowo tylko teraz tak jakos. mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk głowy :szok: Boje sie bo o tej krzywicy ciąle słysze. ide dzis do lekarza zobaczymy co mi powie.

Do góry