reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Inka, my tez trzymamy kciuki!
Ja sie zastanawiam czy by Ali nie sprawdzic krzywicy, bo ostatnio sie znow mocniej poci i poplakuje przez sen, a to objawy tej choroby. No i to wygiete zeberko... (zawsze tez miala dosc duze ciemiaczko) Hm... To sie zmartwilam :-(

reklama
I@nka a lekarz ci kazał zwiękrzyć dawkę wit D? Bo nam wtredy kazał i teraz jest już ok. Nic się nie martw - krzywica wykryta we wczesnym stadium często sie cofa. Kasiunka, kurde biedna Polcia. Pamiętaj o osłonach do antybiotyku (Probacti4 jest świetne i moja np. nie jest na to uczulona). Życze dużo zdrowia dla Polci. Lilith zastanów się jeszcze troche czy w tygodniu poprzedzajacym wyspke nie wprowadzałać żadnej nowosci? (alegren może nawet uczulic po 7 dniach)

ooooo maluszki znowu nie zdrowe buuu duzo zdrowka dla nich aby wszystko sie wyjasnilo i klopotwo nie bylo.

My umowilismy sie na wizyte do lekarza w paitek bo uczulenie pod szyjka wciaz jest,choc wczoraj posmarowala wazelina bo miala bardzo sucha skore,wyglda lepiej i jak znam zycie pewnie do piatku zejdzie,ale i tak pojde zapytac czy gdzie moge zrobic testy ,moze jest na cos uczulona o czym ja niewiem,wydaje mi sie ze to te troskawki,ale wole sprawdzic,dala bym jej jodurt lae jak na nie jest wlasnie uczuona???Och wiecznie cos z dzieciakami,mi glowa peka od jednego problemu,a bardzo wspolczuje tym ktory maja ich wiecej,silne z was babeczki taka jak Gluszke ,podziwiam:happy:

Inka, my tez trzymamy kciuki!
Ja sie zastanawiam czy by Ali nie sprawdzic krzywicy, bo ostatnio sie znow mocniej poci i poplakuje przez sen, a to objawy tej choroby. No i to wygiete zeberko... (zawsze tez miala dosc duze ciemiaczko) Hm... To sie zmartwilam :-(
Dzieki! Mam nadzieje ze bedzie ok jeli chodzi o pocenie to jesli w ogóle jest to tylko przy wieczornym cycu po kapieli i to w miejscu spotkania moje reki z głowka.

I@nka a lekarz ci kazał zwiękrzyć dawkę wit D? Bo nam wtredy kazał i teraz jest już ok. Nic się nie martw - krzywica wykryta we wczesnym stadium często sie cofa. Kasiunka, kurde biedna Polcia. Pamiętaj o osłonach do antybiotyku (Probacti4 jest świetne i moja np. nie jest na to uczulona). Życze dużo zdrowia dla Polci. Lilith zastanów się jeszcze troche czy w tygodniu poprzedzajacym wyspke nie wprowadzałać żadnej nowosci? (alegren może nawet uczulic po 7 dniach)
Nie, nie kazał nam zwięszyc daje 2 krople. jak ja patrze na moje słonce to nigdy bym nie powiedziała ze mu cos dolega gdyby nie to ciemiaczko to nigdy bym nie pomyslała zeby isc do lekarza. Zreszta jak lekarz go zobaczył to zapytał po co my przyszlismy jak dziecko jest zdrowe i radosne i pieknie sie rozwija. No ale rzeczywiscie to ciemiaczko i te zeberka. O tych zeberkach to bym tez nie pomyslała bo jak kazdy z nas sie połozy to tez ma takie odstajace. Oj:sick:

No nie ciekawie sie porobiło z tymi chorobskami:-( Zycze wszystkim chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia!! Chciałam tylko oznajmic, ze wyniki morfologii i moczu Alka juz sa dobre:happy:

reklama
Do góry