Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzieki! Mam nadzieje ze bedzie ok jeli chodzi o pocenie to jesli w ogóle jest to tylko przy wieczornym cycu po kapieli i to w miejscu spotkania moje reki z głowka.Inka, my tez trzymamy kciuki!
Ja sie zastanawiam czy by Ali nie sprawdzic krzywicy, bo ostatnio sie znow mocniej poci i poplakuje przez sen, a to objawy tej choroby. No i to wygiete zeberko... (zawsze tez miala dosc duze ciemiaczko) Hm... To sie zmartwilam :-(
Nie, nie kazał nam zwięszyc daje 2 krople. jak ja patrze na moje słonce to nigdy bym nie powiedziała ze mu cos dolega gdyby nie to ciemiaczko to nigdy bym nie pomyslała zeby isc do lekarza. Zreszta jak lekarz go zobaczył to zapytał po co my przyszlismy jak dziecko jest zdrowe i radosne i pieknie sie rozwija. No ale rzeczywiscie to ciemiaczko i te zeberka. O tych zeberkach to bym tez nie pomyslała bo jak kazdy z nas sie połozy to tez ma takie odstajace. Oj:sick:I@nka a lekarz ci kazał zwiękrzyć dawkę wit D? Bo nam wtredy kazał i teraz jest już ok. Nic się nie martw - krzywica wykryta we wczesnym stadium często sie cofa. Kasiunka, kurde biedna Polcia. Pamiętaj o osłonach do antybiotyku (Probacti4 jest świetne i moja np. nie jest na to uczulona). Życze dużo zdrowia dla Polci. Lilith zastanów się jeszcze troche czy w tygodniu poprzedzajacym wyspke nie wprowadzałać żadnej nowosci? (alegren może nawet uczulic po 7 dniach)