Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja! on na 3 lata wygląda!!!!!! Ubranka dzieci rewela! Mogłabyś pokazać jeszcze Domi w sukience samej??? Jestem jej b. ciekawa
A Dominika- zawsze to mówię- jest WYJĄTKOWO ślicznym dzieckiem!! I Mały podobny do niej się robi, oj Marta, naprawdę bardzo, bardzo ładne masz dzieci!! No i cała rodzinka super
ps. rzeczywiście Miglanc poobijany, haha, ale łobuziak rośnie)
karolcia jutro zbudze domiknike i powiem, ze ciocia karolina chce ja zobaczyc w nowej sukience i zrobie jej zdjecie bo jakos na zdjeciach nie mam jej w calosci
haha, biedna Domi chyba znielubi ciocię Karolinę Naprawdę, prześliczna ta Twoja dziewuszka, aż ciekawa jestem jaka babeczka z niej wyrośnie, pewnie jakaś piękność nieziemska idę spać, na gł. już nie zaglądam, dobranoc!!
marta piękna z Was rodzinka, Dominika jak Aestima pisze - śliczna dziewczynka, Norbert przystojniakale na 7-mym zdjęciu mina łobuza na całegoPięknie ubrałaś dzieciaki, sama też elegancka i widzę kurtka w kropeczki;-)
Hehe rzeczywiście obdrapany;-) Zdjęcia świetne, Wy piękni czegóż chcieć więcej....impreza też się chyba udała.......oby diabełek na stałe został wypędzony:-)